Friday, 17 December 2010

beshh bila dpt posing2 kat Notts Univ

{awas : ini adalah entry bergambar}

tujuan : kenangan tuan punya blog (me lah tu) bila dh balik Msia --Insya Allah, akan balik ke Msia end of March 2011 --for good--
lokasi : sekitar Univ of Nottingham, United Kingdom
date/time : 16 dec 2010 (Khamis), between 9am-12pm --pics fresh from oven
photoG : my niece (Miss Lollipop) -- me bwk my niece ronda2 Univ--then dia plak kena jd photoG me, weolls take turn snap pics each other
cuaca : winter, ujan (drizzling)
suhu : sekitar 2Celcius (sejuk babe)











note : experience study kat obersi--priceless..syukur Alhamdulillah

23 comments:

tiefazatie said...

sis!!cumil!!nape cam nmpk bus tue pun pink kaler ek sis??cantik picture tue..hihi

Peri PiA said...

me envy,me teringin nak pakai jaket furry mcm tu :D

ekinashikin said...

sis..cumil..hihi

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

patutlah dah lama x nampak dia. rupanya dia kat obesis. sis...ckp kat dia blk beli ole² tuk kina taw!

mummy_ayu said...

seronoknye..kami posing2 kat pavi je ari nie..he he he..

amirah said...

yg kolam or tasik yang ada itik2 tu mengingatkan saya pada satu filem "when a stranger calls"..huhu..niway, nice pics kak

CaDLyNN said...

cantiknye gambar2 tu...
wahaha...jeles2..bile boleh p sane~

Hezesuze said...

wow beshnye dpt study kt obesi kan...nice picta..mmg sejuk sngat kan sampai nampak bibir uols pucat lesi hehehe

balik mesia nnti weols nak ole2 obesi leh tak?? dpt FM pun ok ler hehehehe

Ummi Dania Yasmine said...

suka pic u dengan itik...he he he :D

MamaYatie said...

tngk gambar 1st tu smp 2 kali tenang..pasal tak nampak muka..hehehe
bertuah mz dpt peluang tu kan..

-atiQah- said...

kak..tqah skarang kat leicester..dkt je dgn u dia..
tp bkn tqah study sini..kak ipar..jd dtg jln2 sini..hehe..

Ya ALya said...

cantiknya bangunan yg ada itik berenang tu....itik kan tu....

Ikah said...

mz, sgt best view kat sana...mmg priceless!

Fatin a.k.a. Aten said...

bila dpt tgk MZ pkakai boot ni? ehehh

Iela Fazielah said...

bertuahnyer hidup.... doakan anak2 pulak dpt ke oversea mcm mamazharfan.. nnt mama n papa tumpg gembira utk anak

Cik Fia said...

muka pucat tu.. mesti menahan kesejukan

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

best la suzie kita ni dok beranagn2 la nak pi oversea tu moga satu hari nanti hajat akan tercapai gak kan

FaiHash said...

teheee...best tgk gmbr2 sis ni :)

kakyong said...

tasek comel yg ade itik tu sgt cantik la view nya...

Nana said...

xyah pon pkai dslr ada gak gambr cantik2 kan heee..
xde ke gmbr lompat2?hahah

ibuayahdamia said...

you are so lucky..sebab dapat study kat UK...ader pulah husband yg sanggup ikut you..

nur said...

MZ
kagum la dengan semangat MZ ni.. nak kena serap ni.. gambar pun lawa2

ummi sofiyyah said...

mmg akan menjadi kenangan yg amat berharga ni....soo jeles la...!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails