Thursday, 23 December 2010

finally--after 2 weeks without snow...SNOW turun lagi starting awal pagi semlm

my niece yg dtg dari Msia dh frust2 sedikit sbb sejak dia sampai sini since last 2 weeks, snow tak turun2 kat Nottingham ni, wpun suhu cecah -5C...

and....finally....

awal pagi semlm--dlm pukul 3.30 am, snow dh mula turun!! she's sooo excited!!! me tumpang gak excited main snow..sbb ni kan my last winter here...

jom tgk pics me & snow!! hoyehh!!!

this is the street where I live :)

snow masih belum heavy, tp dh nampak lah everything in white :)--me suka umah2 --background pics ni sbb selalu teringat mcm kat Fraser's Hills hehehhe

hoyehh..ada bas double decker kaler pink (separuh) tu

tumpang posing kat dpn umah mat salleh mana ntah---ni otw balik dari univ ke umah sewa me

me and post box Royal Mail --antara trade mark UK gak ni

aksi tido atas snow--bukan selalu pun kan hehehhe


aksi baling2 snow--kalau DSLR lagi cun ni nampak jelas snow yg me lambung2 tu




note : best ke main snow?? beshhh....say me jakun or whatever--tp ramai jer mat salleh pun sibuk main sledge kat wollaton park--me bwk my niece main sledge kat situ...pics tido+lambung2 snow tu semua kat wollatoon park ;)

30 comments:

mama tisya said...

aduhai jeles nye tgk gmbr suzie ngan snow itu...nk2 yg baring tu...mn gmbr your niece main snow??

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah bestnya suziey main salji, kepingin nak main gak mesti sejuk giler kan...eh mana si comel dua orang tu

Peri PiA said...

bestnya main snow

CaDLyNN said...

muka mama zharfan mmg jelas nmpk teruja main snow..hehehe..bestnye~

chekna @ mama ziyad said...

bestnya.. tah bila la nak merasa main snow camtu....

Izzatul Iman said...

basah tak baju bila baring atas snow?

me nakk rase gak snow tu camne...
ade tak mcm ais kisar yang orang buat ABC tu?

hehe....

Nana said...

comei jek kesan tapak kaki tu ehehe
wow!! ni pes time tgk gambo mz yg sgt2 berani hahahahha
xde la berani pakai seksi ke apa kan..
berani wat aksi baring hahaha

mummy_ayu said...

wah..sgt seronok main salji....bila la nak merasa...

FaiHash said...

wahh! suka gila tgk sis have fun gila main snow. bestnya xD

Em's Family said...

wah tido atas snow yang bile i tengok boleh pengsan hahahaah.. cool lah u

kella said...

kita dapt rasa perasaan dia yang teruja tu! kalau kita pun mesti sangat teruja! sangat berkeinginan nak merasa snow... tak tahula bila agaknya.. :)

~ yus ~ said...

Salam Ziarah...

Tengok gambar2 ni teringat pula 4 tahun lepas semasa mengikut suami belajar di Sheffield.

Nottingham dan Sheffield sepelaung je kan...hehe dekat sangat tu.

Apa pun Salam Kenal dari saya..

Madam Sooyaree said...

Rajin hubby tolong amik kan gambar. hubby saya jangan la harap, eheheh

kakyong said...

picture tidur tu the best... ;)

E K A said...

bestnya.bila la dapat main snow...

man yusoef said...

wah..bestnya!!!!! akak sy curik gmbr akak eh..nak buat entry...petang waktu msia nnti tengok eh...heheh

[-suziey-] said...

vah vah vah..bestnyeeeee main snow..haih..mmg xde nk merasa la kt sini..hiks.. seriously i admire ur jacket la..eh panggil jaket ke tu ek:D ade bulu2..cantik..kt sini mmg xde nye nk merasa pakai..kang org kata gila..ekkek:D

Ms and Mr Red Ribbon said...

alaaa bestnyer...bila la me bole pegang snow ya?
tp nasib baik kat sini xde snow sbb me allergic yg sejuk2 :D

Naimah SiDiK said...

dear... for da time moments kan b4 u fly back 2 m'sia...
puaskan main snow k .... hehheh

noor said...

bestnyer dpt main snow
bilalah nor nk dpt nih huhuhuhu
suka lah tgk aksi tido tuh hihihihi

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

comel jew akak tdo atas snow...
hehehe....

ekinashikin said...

kita suka picca baring ats snow tu..cumil je..hihi

ummi sofiyyah said...

haha...aksi tido tu yg paling cute dan berani....!!! bestnyer...

Cik Firus said...

jeles tgk MZ kt sana with snow..
kalo me berdiri kt sebelah post box tu kompem2 post box tu lg tinggi dari me :)

SYANI said...

Besnya dapat main salji.. tah bila la saya dapat merasa.

EiJa ZaQuaN said...

wah ..sakan betul mama zharfan posing2 n main salji..kita yg menengoknye pun jeless..

nur said...

MZ
wah bestnya.. paling suker gambo yang baring2 tuh..

tiefazatie said...

wah!!!best gle!!!berabes sis posing yaa..hihi

cikpuanhady said...

hihihi..bes kan main lambung2 snow nih..

sini snow tak turun lagi..gian nak main sled ni..hihihi

Jom skodeng :Ada blog lebih dari satu?

ardinihumaira said...

bestnye kak..
nanti nak main baling2 salji dengan cik abang kalo honeymoon kat sni hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails