Tuesday, 21 December 2010

and the winner for teka persamaan gambar goes to...

me amik 1st comment yg jwb mcm me nak ie persamaan pose kepala senget...













nilah winnernya...

ada 4 komen pertama sblm komen nafisa81 ni, tp sbb tak de tulis part posing, so me amik comment ke-5 sbg pemenang..

to nafisa 81, sila response dlm masa 24 hrs from the time this entry is published yer..kalau mlm esok me masih belum dpt apa2 email, me akan proceed utk pilih winner lain yer.

email me : suzie284@yahoo.com, with ur address and pilihan hadiah--nak FM or ferrero rocher :)

thanks yer sbb ramai yg sudi komen utk jwb soalan tu

best gak buat teka teki suka suki gini...rasa mcm nak buat lagi...cuma pening bab2 nak pilih winner...:p

Insya Allah, akan ada at least one more teka teki suka hati --sblm my niece balik msia 5 jan ni, sbb me nak kirim pis hadiah melalui my niece ni tau :)


17 comments:

nur said...

MZ..
ala.. teka tak betoi la..
ALL IN ONE

ahmad jo said...

x pasan lak kat part pala teleng tu.. hehehe.. tp mmg cun la photogedik pala teleng cm tu.. ;)

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

tahniah pada pemang kita tak join ari tu nanti wat lagik k suzie leh la kita join sekali

Naimah SiDiK said...

congrats 2 da winner .... at least kan...

Ya ALya said...

tahniah pada yg menang

mama tisya said...

tahniah utk winner itu...hah bgs wt teka teki suka hati.,.ehhehehe

azlina aziz said...

Alahai, terlepas peluang join teka teki sebab baru online semula ni. Semalam2 keje malam. Congrats to winner :p

Cik Firus said...

jawapan me da btol tp lmbt komen la..
xpe xde rezeki

Miza Yusof said...

tahniah pada pemenang :)

E.d.Y said...

tahniah kpd pemenang

Oyis said...

saya mmg nak komen smlm, tp tgk ramai dah jawab mcm tu, so x jd. mmg konpem bkn kaki comper langsung :P

ummi sofiyyah said...

waa...cuti aritu...x sempat nak teka..!! tahniah la pd yg menang...bestnya kalu dpt FM dr UK....

aimi shaniza said...

aiseh, kena komen cepat2 la pasni...best plak idea ni, buat lg ye kak :) hehehe

tiefazatie said...

wah!best gle!xingt ada komen ke tak..but mybe lambat kot..haha

EiJa ZaQuaN said...

Tahniah kepada pemenang..:)

ade gak bg jawapan tang posing tu..tp tu la terlewat komen..huhu

Nafisa81 said...

e'eh..gambar koi keluar kat entri laa...

kakyong said...

tahniah pada nafisa..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails