Wednesday, 1 December 2010

Nuffnang is having a LUCKY DRAW based contest--uolls notice or not?jom jom jom let's join

NUFFNANG : "Get On Board to Stop Child Abuse and Win a Sony Cybershot W190"


me overlook plak..ni pun terperasan psl promo/contest ni bila tgk ayuarjuna buat entry to join this contest
 
well well well......wpun me jrg menang contest yg lucky draw based, but no harm joining kan, after all, no creativity is needed, a simple entry will give all participants equal chance to win--hadiahnya ada 3 ajer, one given away oredi...so ada lg 2 sony cameras for 2 lucky winners!

sooooo....jom jom jom....let's join that Nuff contest beramai2 yer-- a simple entry won't take u a long time to publish--i'll publish mine soonest possible--kalau sempat mlm ni or esok (waktu UK), nothing to lose pun. :)
note : prinsip me, kalau lucky draw based, join & forget ajer ie tak berharap apa2 pun, kalau menang, kira REZEKI!!

16 comments:

honeyvsbee said...

uihh tak perasan punn

saiazuan said...

yeke? alrite ^^

Halia Kentang @ Annpaan said...

ermm
ley join ni

tiefazatie said...

aiyak..sis xperasan ke..sori2..ingat sis dh tau..neway anta sekali j edh cukup kan sis..sbb automatik akan join utk tiga2 week tue yg ifa phm la..ke ifa slh phm ek?blurry..

:: Zanna :: said...

eh!!! x perasan la.. :(

Ms and Mr Red Ribbon said...

rasa2nyer every week kene tulis entry baru pasal child abuse nie kalau nak join every week, let say minggu ini pasal child abuse at home, pastu pasal child abuse at school, atau child abuse in general.

itu apa yang ms red ribbon paham la...

AyuArjuna BiGoshh said...

jommmm ssss...jommm sss...

CaDLyNN said...

mmg perasan dan mmg dah join :)
tp bukan stkt join utk contest je..
mmg join raise ur hand! stop child abuse :)

mama rifQy said...

sangat tak perasan la sis

LyNn'Azlina said...

da persan tp lum buat lagi..hehe
sungguh xbagus kan..melepaskan chance..

Cempakamelati said...

Saya dah join contest ni..tapi takde rezeki lagi.

aZLiNa aZiZ said...

tak pe, sempat lagi join untuk minggu ni. ;p

ummuabdullahsyaakir said...

jarang Nuffnang nak buat luck draw macamni...macam nak join tapi xtau sempat ke tak..huhu

nur said...

owh.. blehla join ni
ALL IN ONE

ummi sofiyyah said...

good luck tuk semua yg nak menjoinkan diri....!!!

kakyong said...

lucky draw ker.. adooi.. naper la tak perasan.. dah close ker... ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails