Sunday, 5 December 2010

Jom jom jom --buat snowman!!

semlm snow dh stop turun for one day, tp snow yg dh terkumpul kat mana2 sgtlah tebal--sesuwaiii sgt utk buat snow man...

nilah snowman nya...

semangat 1 malaysia tu hehehhe idung kaler ijau (timun btg tu)..LOL

anyway, snowman bukan me & family yg buat--ni me cilok pic snowman dari FB Abg Bakri (kwn weolls kat Notts ni a.k.a. chef tersohor notts)...

jeles tau tgk ramai org /family dh buat snowman kat luar umah masing2..
mine???...belum jadi lagi daaaa...bajet nak tunggu my niece dtg sini 6 dec ni..so ada tenaga yg lebih utk bergotong royong buat snowman tu..
me dh beli carrot siap2--simpan dlm peti...semangat tu nak buat snowman ;)

sbb kat msia, tak dapek nak buat snow man, --tp kat msia cute gak--ada orang2 kat sawah padi---cute kalau amik pics org2 tu...tp me kdg2 takut org2 tu, pikir mlm2 jd hantu hahahhahah

note : berazam utk buat gak snowman hasil tgn me sendiri--tunggu!!!!


31 comments:

nur said...

ingatkan sendiri punye.. takpe.. caiyok2.. taksabar nak tgk ni..
ALL IN ONE

MOMOCHAN said...

momo rasa blog ni sangat best.so momo nak bagi award.

http://nuovefiabe.blogspot.com/2010/12/award-from-cik-redspyder.html

momo selalu baca cerita kat sini :)

Anna Qawina said...

wah..bestnya...nanti jgn lupa tulis nam kita ek kat snow tu..hiii

Unknown said...

comelnya snowman tu.
bestnya kalau dapat main snow :)

missrivebell mumun said...

ho yeah chaiyok chaiyok kak!!

Azyie said...

bes nyer...teringin nak men salji...

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

comelnye snowman...
hehehe...

srikandi mie said...

omg,..seronoknya,..;)

LiLy said...

waaaahhh...syok2.. :D

ADEEYA said...

huhu ingat sennag je nak buat snowman. susa rupanya.. mesti best kan main salji.

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

wow bestnya...susah ke nk buat ni?

azlina aziz said...

Tengok snowman, rasa seronok je. Tapi bila tengok orang2 tu, ishhh...takut je.

Okeh, tunggu snowman hasil tangan akak ;p

HZQH said...

wahh jeles nya, bring to malaysia some of that !

ikahcorner.blogspot.com said...

nnt mama zharfan buat 3 snowman yg besar ekkk

Ashiya Mizuki said...

wah, bilalah agknya saya pun dapat bikin snowman sendiri erk..hehe..tunggu bila jdik orang kayolah nampaknya bru ley p ke sana..hehe

tiefazatie said...

aiyak...ingat sis n family yg buat..hhihi

Mama Un-A-nas said...

susah erk buat snowman??nak buat jugak lah..kem snow balik m'sia cikit boleh x??hihi

Ain Zulaikha said...

kat UK sekarang tgh Snow kan? best la :)

Unknown said...

besarnya snow..saya masa di scotland..nak bina yang kecil pun bukan main susah lagi ...hik3..skill kurangkot..

marinahunny said...

kalu letak sirap jd ABC kan tp mesti lambat cair psl sejuk..hahaha

Unknown said...

hehe selalu orang letak carrot , kali nie letak timun lak .

http://touyakaruma.com/blog/

e.l.i.z.@ said...

ni yg jeles bila tiba time winter nihhh..nk buat snowman gakkkk

wpun bukan snowman akak, eli tetap jeles hehehhe

zafwah said...

rindunyer nk main snow lg..ape kan daya da tak berpeluang lg dah..dl2 haziq sorg2 wat snow man..skill nyer nk kena buat snow ball kecik pastu golek2 jek atas tanah snowy tu smpi membesar..sj bg semangat tuk suzy n anak2 wat snowman..mesti jdnyer...

Oyis said...

bestnya k suzie dh nk siap PhD

Unknown said...

kak!! nak gak merasaaiii snowww!

Ayu Zarina said...

wahhhh..kenangan tu..tak sabar gak nak tgk hasil tangan you buat snowman..

idasm said...

mesti best kan buat snowman. nanti dh buat letak kat blog ye picnya... hehe...

Unknown said...

wahhh salji..best!!!sejuk.. esok kami ke sana la..

ps:tgk BW list kami..ada nama awak..heeee..excange banner yer..kami ambik dulu

ummi sofiyyah said...

ok...kami tungguuuuu...!!

amirah said...

siap ada shades lagik tu snowman ni..huhuhu

Ibu Aqmar said...

wah best...nnt buat snowman yg besor2 ek..hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails