Thursday, 2 December 2010

menjawab komen2 pasal HEARTBEAT

lanjutan dari entry me psl HEARTBEAT semlm, ada few comments yg me rasa perlu me jwb, so that there will be no more confusion, hesitation or ragu2 nak join ke apa kan..

jom tgk komen+jwpn me:
Blogger 
Riha NCL said...
mz, ini tak dikira 'mencurangi' nuff ke? kalo x, teringin jugak...

jwn me : oh tidak, not at all. tidak ada isu curang dsbnya, sbb HEARTBEAT bukan competitor Nuffnang yer. competitor Nuffnang hanyalah Youthsays & Innity. so kalau saper2 letak banner youthsays or innity, memang Nuffnang akan tarik balik status gliterati serta merta, tp Heartbeat, no worries, me adalah ahli Gliterati Nuffnang ever since me join Nuffnang.
FYI, status banner heartbeat ni, sama jer mcm u promo apa2 banner blogshop kat ur blog :) harap jelas yer penerangan me ni

nurulazham said...
WAH..NAK JOIN JUGAK..
MAMA ZHARFAN..CAMNE KITA NAK TAU YG ORG TU JOIN BAWAH KITA?

**huhu...tulisan terbeso pulak..


jwpn me : Heartbeat ada sistem nya sendiri, ie mcm nuffnang jugaklah, sbb kita kena copy code yg akan kita dpt bila kita register sbg affilitiate heartbeat. code tu akan link blog kita kdp heartbeat, so apa2 click from our blog, akan menambahkan duit dlm akaun heartbeat kita.
yg paling best, kalau saper2 jd member heartbeat slps click banner heartbeat kat blog kita, akan dpt komisyen gak, ie RM2 per new member. oklah tu kan, saper nak bg duit free2 ;)

honeyvsbee said...
uit tk effect nuff? nak lahhh

jwpn me: tak!! no worries. sila rujuk jwpn me kat atas

tu jer kot komen2 yg me rasa perlu me jwb dgn details--antara kita semua rajin dgn tidak ajer...kejap jer nak register tu, then letak banner, then lps tu, duit akan mula terkumpul setiap kali saper2 click banner kat blog kita :) 

selamat ber heartbeat yer!! and many thanks sbb sudi click2 banner heartbeat kat my blog ni :) :)



14 comments:

nur said...

dear mz.. thanks for ur info.. lepas join semalam.. hari ni da dapat income.. 4sen.. hehe.. nanti nk wat entry jugak la.. tengs again!!
ALL IN ONE

Nafisa81 said...

wajib cuba...!

LyNn'Azlina said...

tq...sy dah semangat smula nk promote heartbeat ni stlh sekian lama terabai...

~Ree~ said...

akk..tq bg info ni...da try da..hee~..=)

eT said...

dah join smlm..ngeeee......

ummi sofiyyah said...

huhu...x pandai lagi nak wat duit melalui blog...tgk org dpt jer la...!! bila hati nak terbuka tuk belajar pun x tau...

kakyong said...

nak join jugak lah..

tiefazatie said...

aiseh...nice la sis...hihi

ardinihumaira said...

dni pun nak try gak ni :D

nur said...

dah naik da income.. hehe.. eksaited lak..
ALL IN ONE

Miza Yusof said...

mz, minta kebenaran share artikel ni yaa. miza pun baru join dan ada buat entry pasal ni. diaorang tanya tak efek status nuffnang ke. so, miza share dan kreditkan untuk mz. terima kasih.

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

mau cuba gak r..
10s mama zharfan sudi kongi ngan we ols!! a biggggest 10

Melati said...

akak, heeehee i nak buat jugak lah =)) thanks tau kakk =))) @->-- bungaa utk akak, heheee =))

kak, lagi satu saya ada tag akak untuk contest Abang Eq, akak join deh =) contest abang EQ

SYaMiLa said...

camtu rupanya..he3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails