Monday, 6 December 2010

jom join bloglarian



dh few days nampak psl promo bloglarian ni, tp me masih blur2--belum ada masa nak godek2 mechanismnya

tp me nak join gak, sbb me nampak posting kat blog ustaz love psl testimoni keberkesanan bloglarian ni

jom join ramai2....bukan rugi apa2 pun kan..best gak kalau boleh up traffic blog kan

Saya suka berblogwalking kerana...." (tidak lebih 30 patah perkataan)
sbb saya nak upkan traffic blog saya, even nak maintain traffic yg konsisten pun kena BW jugak kan :)

saper2 nak join promo bloglarian click HERE!


me nak tag:

anje
nadia
nana

16 comments:

Nana said...

ALAMAK KENA TAG
HEHE OK NANTI KITA WAT

honey amour said...

mcm best jer..jap lagi honey g usha :)

noa said...

Blog Larian...bunyi cam best je

Unknown said...

Assalam, Terima kasih join BlogLarian

Blog MAma sudah disenaraikan dalam senarai ke 30

Selamat ber-BlogLarian :)

cikpia said...

ramai bloggers dah join benda nie... cam menarik jer....

tiefazatie said...

wah!chaiyok sis!

BUNGA said...

saya ada kena tag jugak.. tp blm buat lagi :)

sfatimahzj said...

cam menarik je..thx bagitahu

Mama Mirza said...

huhu.. saya dah join.. jom ramai²...

Ayu Zarina said...

apa benda ni?? kena godek2 ni..

nur said...

yep.. memang bst join..
ALL IN ONE

Unknown said...

nak try jengah jugak la...

Mama Mirza said...

salam sis,
saya tag contest... view ya...

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

sape kene tag tue...
hehehehe....

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wow wee, blog kita pun ada nak join gak la nak dapatkan UV yang banyak cam suzie, kejap je follower dah dekat cam GTO punyer follower kan, bagus la suzie ni cepat je blog suzie up....cayok2

ardinihumaira said...

yeay. BL besh :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails