Wednesday, 29 December 2010

My Nuffnang cash out kali ke-3 merangkap cash out terakhir utk thn 2010

me mula aktif dgn Nuffnang July this year, and me cuma mula dpt 1st BE bln Sept 2010 ari tu...

so far, me dh cash out 1st time --cek dh lama dpt (RM94 ajer pun)
and dh cash out jugak 2nd time... (cek belum sampai kat tgn me, rasanya minggu dpn dpt kot ..)--RM375 :) sbb me menang contest nuff world coolest intern


Insya Allah, esok (30 Dec), me plan nak cash out utk kali ke-3

income my BE tak delah lebat mcm blogger otai (bro eyriqazz cash out RM1k lebih yer this month--impressive tu bro!!)--sbb me blog kecik, and BE plak cuma dpt satu (or kdg2 dua) at one point of time..tp me bersyukur atas prestasi blog kecik me...

nilah hasil Nuff me utk me cash out esok....:) happy2 sgt2!! blog kecik kan :)


oh yer, me dpt jumlah empat ratus lebih RM ni sbb me menang contest nuffnang -jipaban tu (RM300) (hasil income BE me utk last 2 months cuma RM140 ajer pun)



note : entry ni sekadar catatan peribadi, and berkongsi kegembiraan atas rezeki me dari berblogging :) tak de makna nak show off ke apa kan..part of my Miles of Smiles this year --me & nuffnang :) :)
thanks to uolls yg tak jemu2 singgah blog me, baca entry me...TERIMA KASIH, SYUKRAN, TOCEY..

49 comments:

[-suziey-] said...

alhamdulillah..rezeki...

mama tisya said...

br je aritu dgr suzie cash out yg 2nd..tup2 dh 3rd plak..tahniah2..kita masih kumpul utk 3rd cash out..saje bg byk skit...tp tkla sebyk suzie

Kancilbiru said...

congrats kakak..u deserved it!

Ummi AmnaAmzar said...

ooohhh..best tu suzie..ummi pun teringin nak dpt camtu..tp ummi still merangkak lg dlm dunia blogging ni..nyway skrg dah dpt 5 BE..alhamdulillah

Farra Dhelina said...

bestnya kakkkkk...tumpang gembira!!

* terasa lah ciput nya sy pya..setahun 300 je, akk?? huhuhu best2..bak kata org..usaha itu tangga kejayaan kannn..

:)

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah mesti banyak kan amaun nya, dapat 300 plak tu rezeki mencurah2 namanya

ieda said...

salam perkenalan..
tahniah...nampak ja macam sikit tapi bila campur semua banyak tu...

Lelord said...

whoaaa best2 congrats lagi

joijoi80 said...

wah..banyak tu...kami yg dah lama join pun x kencang camtuh

ibuayahdamia said...

wahhh..cantik no cash tu...444...next time tunggu 888 pulak yer...hopefully kan...

akubersamaCahya said...

^^ bestnye.. abc takpenah dpt BE pun lagi.. huhuhu

yantz-yeem said...

wahhh tahniah kak...mg laju mr nuff akak bergerak...huhu sy punyer cam siput even dah 3 tahun berblog...bukan apa..bz n xde mse nak mengadap blog sgt hahahaha...

oh yea nnti sy pon nak copy yg pasai herat beat tu yea..mintak ijin dlu...

ADEEYA said...

hee seronoknyaa :D

Sricahaya said...

waa..rezeki tu..

Nafisa81 said...

itupun dah cukup best dah..

iqbalhakimi said...

waah..banyak tu kak..iqbal ada sau tapi slow lah..da boleh belanja iqbal tu =P

Nana said...

hehe mz kita pinjam kata2 mz pasal bukan nk show off ke apa...utk catatan peribadi..stuju tu hehehe
ada tulis gitu gak dalam nxt entry topic BE eheheheh

man yusoef said...

wah syok tu...tak pe..slow2..hehe

fiza said...

Congrats :-), wah...dah 3 kali cash out. Me..tak cash out lagi, nak bagi byk sket (^_^)

ibu_BatRiSya @wardah said...

sngat2 murah rezeki mama nih...jeles tul!!!

@e_da said...

wahhh cantik pulak nombor tu.. kalau tunggu lg 3 sen terus 444.44 heheh

amirah said...

bestnya..rezeki2

nba-Nur said...

Salam.. Tahniah Kak Suzie.. Banyak tu jumlah yg akak dapat.. figure pun cantik je.. Akak mesti bangga dengan blog sendiri. Setidak2nya boleh buat beli barang2 untuk diri sendiri & anak2.

Kayun said...

heee..seronoknya :D

Iela Fazielah said...

wah2.. mmg byk giler... tahniah...

y u y u Z u l a i k h a said...

heheeh.. ok la tu mama :)

yuyu ni tak penah dapat ape ape langsung. ingat nak blogging je.. tapi sekarang baru pikir nak join nuffnang.. :)

kalau mama belg kecik, yuyu ni belog ape? belog kuman kot :)

MrS. F!zA said...

wow!!! besar jgk nilai tu kak.. rejeki dr Allah kan.. akn dtg jadikan 888 plk..hihi

kakyong said...

tahniah.. dah rm500 hasil contest nuff... berbaloi dgn kegigihan u..

Lady Lavender said...

tahniah suzie & all the best for next year achievement in nuffnang + comping :-)

nur said...

Alhamdulillah rezeki buat MZ ye
ALL IN ONE

LyNn'Azlina said...

teringin nak menang yang nuffnang..apapun nk gtau yang sis ni sumber inspirasi side income nuffnnag ni..tq..suker sgt dpt kenal ngan sis

ardinihumaira said...

wah.. bestnye kak :) tahniah tau!

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

suka-suka... dapat manyak2 duit utk shoping sebelum balik msiakan??

Em's Family said...

Banyak nyer duit u kali ni.. tak kisah la berape pun nilai nyer, at least ade hasil with something that we do during our free time.. anyway.. you tak yah susah2 la kasik i FM.. :) u balik jumpe i je cukup haha

Eyriqazz said...

tahniah..sikit2 lama2 jadi bukit..hik3,teringat my first cek with Nuffnang..masatu Rm200+ 2 bulan bersama Nuffnang..memang teruja..chaiyok2..u can go further...

athirah said...

congratezzz mama zharf..... boleh laaaa join trex lak... hihihi.. mood baik ni.. mari meriah kan GA trex =)

mama_umar_maryam said...

inspired a lot of ppl mz ;)

tiefazatie said...

hey sis!!wah!!tahniah2!!best gle...jeles la..hihi...rezeki sis muah btol la..=)..

psst..ifa xdpt nk cashout dis month...sbb...xcukup pun rm50..huhu..kesian kan..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

alhamdulillah....

kak ina kl (1) said...

tahniah sebab menang jipadan tu..untung memang beruntung

ummi sofiyyah said...

mak aih...banyak giler...!! tahniah atas usaha gigih anda..!!

Cik Buya said...

Macamana nak cah sout sampai beribu2 nii?? kite punya dari dulu tak naik2. tak faham la.. sedeh nyee :(

... said...

as salam..
wah! rezeki akak.alhamdulillah..
waa..berapa ramai la ya yang klik2 banner akak :)

saya pernah klik iklan.cett. iklan tulang yang keluar.adoi..

EiJa ZaQuaN said...

alhamdullillah..bestnye..rezeki2..moga terus dilimpahkan rezeki..

ishak said...

Congrats suzie :)
- ishak kl urbanite

SYaMiLa said...

tahniah suzie

::Budak Degil:: said...

wah..tahniah sgt2 ye..kenapelah sy xpenah dpt pon..hehe

shahjiehan said...

@[-suziey-] oh..ini ke mama zharfan.. baru la masuk!! heheh

salam ziarah

rasta said...

patut la member rasta suruh join nuffnang nie...
em..........
memberangsangkan ....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails