Tuesday, 7 December 2010

RM57.20 -- my 1st cash out from HeartBeat!!

semlm me ckp nak cash out kan? yepp... me did it!! and duit tu akan terus masuk maybank me next week!! :) Alhamdulillah :)

total 1st cash out ialah RM57.20!! even tak byk, tp ok jer sbb duit free kan..ni 1st time me cash out sejak me join heartbeat in july 2010 ie lebih kurang 5 blnlah :) kira income passive dari berblog ni... :)


those yg dh register tp belum tau mcm mana cara nak paste code, lps register, u login, then click

myHBaffiliate (mcm arrow yg buat kat atas tu)

then click get a code (mcm me circle kat atas tu)

then paste code tu kat blog uolls, mcm u paste ur nuffnang code gaklah

the sooner the better uolls join, esp those blogs yg traffic heavy, memang cepat kumpul duit ni, sbb earning totally based on click2, esp yg click2 utk register or beli brg, click2 sajer2 pun akan dpt duit gak :) sikit2 lama2 boleh cash out --mcm me hehehhehe

selamat berheartbeat uolls!!
silalah click banner hearbeat kat blog me ni yer. tq!!

17 comments:

ardinihumaira said...

whoaaa kak..
dni dapat 60 sen je ni ;p

missdarkchoc said...

wah , bestnye akk ..
sy pun nk try join la :)

honeyvsbee said...

wahh lama jugak tu tp ok lah kan ....

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

nak join gak la suzie tapi masa tak mengizinkan wat masa ni...hu...hu...nanti kalo dah tak bz nak join gak TQ suzie sudi sharing....kita ada wish something pasal suziey kat blog kita

tiefazatie said...

wah!!sgt best...tp ifa xtau nk join ke x..hihi..sbb die based on click kan sis..hihi

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

OK NANTI ILA BUAT GAK

ibuayahdamia said...

YEAYYY dah buat..thanks for the info

mama_umar_maryam said...

blh add nih as side $ ;)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

best2....

[-suziey-] said...

ouh tenkiu suzie for the info..haih bz btl skang ni..mmg nk explore gk camne nk dpt code ni..thanks for sharing..pasni bole paste :)

NM02 said...

ai dah join... maceh sudi kongsi bersama. nnt sudi2 le klik klik eh.. ai pun klik klik utk yu jgk..

AngahSayang2314 said...

wah bole try nie...

nur said...

wah.. bestnya.. tahniah
ALL IN ONE

MamaYatie said...

mama zharfan, nak join jugak! lepas klik tu , nak gi tang mana..tak tau..bis partner tu ker?

nur said...

bestnya dah dpt cash out..
huhu.. lambat lagi
ALL IN ONE

LYAfrina said...

tenkiu!!!

munna said...

ramai gak yg dah cash out dgn heartbeat ni rupanya... munna pun nak registerlah

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails