Saturday, 25 December 2010

Lagi rezeki December :) me menang hadiah 1st contestant cik fa's GA

cik fa tinggal komen kat blog contest me (my chest of treasures) that me won hadiah from her GA -- me contestant pertama for her GA, beshhh sbb dpt hadiah gak wpun nama/nombor me tak naik utk lucky draw :)


tqvm yer cik fa :)

personal note : 17th winning for December

10 comments:

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

tahniah, bulan dec ni makin mencurah2 rezeki suzie kan...tumpang happy tau

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

tahniah2...

Nana said...

tahniah..
kita skang ni tgh tgu aidah je..heheh xde menang lg

Ya ALya said...

tahniah kak suzy.....

Cik Firus said...

tahniah sbb menang lg :)

ardinihumaira said...

whoaaa tahniah kak!

tiefazatie said...

wah..best la..byk dh sis mng nie..tahniah2!hihi

nur said...

MZ
untung juga kan yang jadi peserta 1st ni

ibuayahdamia said...

17th winning???? huh..memang berbaloi lah you join contest + GA kan...asyik ader luck jer

ummi sofiyyah said...

tahniah..ummi x der luck di situ....huhu..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails