Monday, 6 December 2010

me dh boleh cash out my HeartBeat earning $$

yeszaa!!!!!...my heartbeat income dh mencecah min cash out ie dh lebih RM50!! thanks to uolls yg click2 kat banner heartbeat kat blog me ni...wpun amaunnya tak delah sampai ratus2 , tp RM50 pun ok ajer, sbb duit free2 ajerkan tu..me nak tambah savings account anak2 me pun ajer :)


Insya Allah, me nak cash out dlm minggu ni gak--the best part, boleh request utk bank transfer (cthnya terus masuk dlm maybank account) and proses nya hanyalah seminggu!!!

actually, dh lama gak me join heartbeat affiliate ni ie 4 july 2010(lebih kurang 5 bln lps lah)...sikit2 lama2 jd bukitlah kan..bukan rugi apa2 pun, just letak banner heartbeat kat blog ajer :)

so uolls yg belum register sbg heartbeat affiliate, sila2 yer, jgn tunggu2 lg :) senang ajer nak register, click kat banner heartbeat yg uolls nampak kat blog me ni (kat bwh my blog header tu)lps register, amik code and letak kat blog masing.done!! and tak affect nuffnang gliterati opun, dun worry :) me nuffnanger gliterati status :)

selamat berheart beat!!!


35 comments:

cik puan akish said...

wahhh..syiok2...me pon baru nak berjinak2..=)

Nana said...

wah masyuk la mcm ni
nanti la nk try gak godek2 HB ni

EviL WiTcH said...

tumpang tnye...
mcm mne nk dptkn k0d dier ehh...i dh try cr...xde...dh register dh...

Mama Zharfan said...

@Evil witch : i dh jwb kat ur blog (bahagian komen) :)

Mama Zharfan said...

@cik puan akish & nana : simple and senang ajer heartbeat mechanism ni :)

CaDLyNN said...

dah join pas click kt mamazharfan punye..tapi belum dpt rezeki apa2 lg..huhu..

T@sh Sch@ said...

wah!! nak jugak!!

EviL WiTcH said...

thanx

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah bestnya makin berbunga2 la duit tu ari tu dapat duit nuff tahniah k berapa lama dapat duit tu ek...

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah bestnya makin berbunga2 la duit tu ari tu dapat duit nuff tahniah k berapa lama dapat duit tu ek...

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah bestnya banyak nya suzie borong baju ek....

Peri PiA said...

congrat :)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

masyuk2....

eT said...

bagusnyer dah boleh cash out...pasni leh la wat GA..hehe

[-suziey-] said...

kita dh register tp mcm xtau mana nk amik code tu..hahaha xabis explore la plak:D

tahniah..murah rezeki suzie..

mrs Gee :) said...

besh.. besh..

Farra Dhelina said...

waw bestnyaaa...50 pon duit gak tu kan sis..

Riha NCL said...

mz: u join sejak bila? i skrg baru ada 20sen. baru beberapa hari join. cmne nak meningkatkannya ek?

ummi nia said...

semlm bru register..dh dpt 16 sen..sis, heartbeat nie x jejas status glliterati nuffnang kan??

Mama Zharfan said...

@riha : me join sejak july lagi (dh 5 bln ) nak meningkatkan, u kena promo agar org click2, and akan cepat kumpul duit bila saper2 jer click2 utk register jd ahli HBaffiliate!

@ummi nia : yepp..memang tak affect status gliterati nuff. konpem 100%! jgn risau yer..me memang nuff gliterati from the very 1st day me jon sampai ari ni tau :)

Mama Zharfan said...

@cadlyn : me join sejak july ..december baru merasa 1st cash out

u kena promo kat ur blog utk galakkan ur blog visitors/followers click2..akan cepat kumpul duit kalau diaorg click2 utk register sbg HBaffiliate. kalau click sjer2, dpt duit gak, tp sikit ajerlah, ie 4 sen perclick...bila dh berbulan2, akan jd bukit gak, mcm mine :)

Mama Zharfan said...

@anje : me join heartbeat pd 4 july 2010..so agak lama gaklah kan..tp me anggap sbg income pasif utk blog me :) sbb just register and tampal code ajer..bila rajin me promo2 supaya upkan click2 tu...more clicks more income!!

ummi sofiyyah said...

pandainye buat duit...nak kena berguru nih...!!

LyNn'Azlina said...

bestnya kak...sy pny heartbeat baru 68sen..setiap hari nek 4 or 8 sen jer..xperla..lama2 ajdi bukit kan

tiefazatie said...

wah!!best2..rezeki lg kn sis..=)

Em's Family said...

wah.!! congrats!! is it heartbeat is not competitor of nuffnang? just wondering

haszuraidah ishak said...

wahhh..tahniah..dari hari tu nak join, tak join2 lagi..hehehe

New entri :Maila Vote Saya..^_*

ibuayahdamia said...

wah..masyukkk ni...sini sikit..sana sikit...aishhh..memang leh buat duit lahh

Myra Jay said...

wah best gak ye HB ni

nur said...

tahniah.. wah.. bestnye.. murah tol rezeki..
ALL IN ONE

aZLiNa aZiZ said...

Bila duit berbunga2, hati kembang setaman. Haks, ada pulak pantun dua kerat macam tu. Tak pe, yang penting hepi sebab murah rezeki ;p

kakyong said...

ingin mencuba juga...

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

oh ye ker, nak join gak la, nanti kalo kita cam blur2 leh la minta tolong sifu suzie ajarkan ek...

ardinihumaira said...

dni baru join HB kak..
tak bape faha lagi. heee.. ingin belajar dengan akak :)

EiJa ZaQuaN said...

tahniah..bestnye..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails