Saturday, 11 December 2010

hasil BE terbaekk setakat ni utk blog kecik me....TQ Nuffnang & Nestle!

Setelah 6 minggu berdansa di blog kecik me ni..akhirnya BE kesayangan me NESTLE dh jd ME pd ari khamis (9 dec)...and pd hari yg sama gak, BE yg baru jer berjoget2 selama 2 minggu iaiutu CELCOM pun dh jd ME--sedih tak sempat nak kumpul $$$ byk2 mcm BE nestle




bestkan kalau me dpt BE bersusun mcm blog lain....me setakat berangan ajerlah kot buat masa ni..


.... now, ada satu jer BE yg tgh running kat blog kecik me ni --Astro Kampus..moga2 BE Astro akan jd cemerlang masyukkk mcm BE Nestle :) RM 86.25 + RM21.56 = RM 107.81


note : memang boleh buat duit kalau dpt BE byk2.....even any blog yg traffic lebih kurang blog me ni pun...klalau traffic ribu raban, so nuff $$$ pun ribu raban gak dgn dsyarat BE bersusun2 byk ;)

39 comments:

Amirul Faiz Abd. Razak said...

wow, hebat la you. :)

zaMir said...

wahhh...saya baru je muncul campaign...ctr 0 lagi...

aZLiNa aZiZ said...

Wah kak. Best nya. Saya ada 5 BE tengah running. Cuma, kurang trafik, sebab tu, hasilnya tak 'harmoni' macam akak. Ehehe.

Amyna said...

Tahniah akak.. tinggi tu.. Myna belum pernah cecah angka tu...bila tengok nih bertambah semangat... Ngee~~

FaiHash said...

wah sis! best gila tuh! :D

Syima Emi said...

bestnya akak.. masyukk tu..

ardinihumaira said...

fuhyooo banyaknya ^__^

nba-Nur said...

Seronokkan dapat income dari nuffnang.. Mungkin ini permulaan utk Kak Suzie dpt BE bersusun.. don't give-up.

Halia Kentang @ Annpaan said...

congrat's kak

Nor ' Atikah bt NorBaki said...

BE ni ape ye?huhuh xtau la....

Watie Rose said...

wah banyaknya...

fitrijohari007 said...

alamak..banyaknye..haha

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

tahniah akak....

Peri PiA said...

it's wow!!congrat MZ

Mimie said...

wow mama.gempak seyh

jambz- said...

BE tu hape?

caliph shuriken said...

congratz ^^
tp cmner CTR bole byk cmtu?

kakyong said...

u pun gigih bw.. trafik mantap...
kakyong paling byk BE pun rm20 jer... traffik pun suam2 kuku...

kalo ade masa BW byk2, baru la trafik pun up,..


tahniah ya... berbaloi dgn usaha u..

putERi-kAtEk said...

hai mama....ok la tu...sy punya blm ada BE lagi..hahaha juz campaign biasa2 aja...sedihnya

nasuha ahmad helmi said...

saya dah lama guna nuffnage ni..tapi sampai sekarang tak faham2 jugak...be me tu ape ye?

ahmad endo said...

wow....jeles sungguh...

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah banyak tu kita banyak BE pun tak de capai amaun banyak tu, cayalah suzie, eh suzie ada menang contest KL urbanite kan
http://www.klurbanite.com/keputusan-kl-urbanite-first-giveaway-contest/

tahniah k

mama rifQy said...

wowwwwwwwww!! sgt xpnh k!!!!hahahaaa..akak mmg hebat!!

putERi-kAtEk said...

BE tu buffered earning la...hehhee....

LyNn'Azlina said...

fullamak!besarnya amaun tu kak!xpernah cecah rm20 pun amaun untuk 1 iklan be tau

Syafiq Rosli said...

congrat ya..

tiefazatie said...

wah!!kan ifa dh ckp sis..masyuk gle nie..ifa xpenah lg dpt byk nie utk 1 BE tau..paling tinggi pun rm50++..tahniah sis!sikit pun BE sis tp earning die lebih byk dr semua earning BE ifa tau!haha...kin malu...tahniah sis!

Anonymous said...

Blog Baru (2010) Pilihan??? kalau berbesar hati untuk undi saya. UNDI N0.108. nak tahu lebih lanjut? tekan sini

http://miela-tahril.blogspot.com/2010/12/blog-baru-2010-pilihan-undi-no108.html

terima kasih kerana sudi meluangkan masa :)

mama tisya said...

tahniah suzie..byk tu...skit je lg nk cecah 100 utk satu2 BE

haszuraidah ishak said...

wahhh..masyukkk tuh..

Jom skodeng : Kelebihan Related Post berbanding LinkWithin

zacky ~786~ said...

wahh ..dasyat

ibuayahdamia said...

bagus lah nuff ni kan..tak kedekut...hiks...tahniah

nur said...

bestnya MZ.. tahniah.. murah2 rezeki ye
ALL IN ONE

Zur@ZaRi said...

tahniah... biler la zura nak meraser ader BE plak=)

EiJa ZaQuaN said...

wah bestnye..1 BE bole dpt RM80++, eija 1 BE pun x pernah merasa lagi..huk3..

Fatin a.k.a. Aten said...

wahh makin hot blog MZ ni... mmg masyukk dpt duit byk..

Myvitrd said...

wah banyak tu.. tahniah.. semoga kekal sepanjang masa..

Cute MuM said...

oh.. baru me tahu incomenya ditambah macam tue.. ingatkan Amount tue jer dikira...TQ for the info..

rasta said...

wow..!!
leh kongsi sikit tips..
Rasta baru lagi dalam dunia nuffnang nie

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails