Wednesday, 15 December 2010

now only me know -- Pumpkin Patch tu brand New Zealand rupanya....jom tgk hasil rembatan me...

me shopping online ni...bj2 anak2 me brand Pumpkin Patch sbb ada sale..and dpt free delivery...


ni hasil rembatan me

ni resit--baru tau rupanya all clothings ni come all the way from Auckland, New Zealand tu...ingatkan brand UK mcm Mothercare.. tp me suka brand ni..nice and quite famous :)

me suka beli bright kalers utk my kids sbb nampak lawa dlm pics--tak best kalau pakai dull kaler like grey, dark green etc..and anak2 me plak kulit sawo matang, jd tak menyerlah kalau pakai kaler2 yg dull


how much me spent? 20 pound ajer utk brg2 kat atas ( long sleeve t-shirt 2 pcs ie utk abg +adik, polo tshirt utk zharfan, suar jeans utk ariff )...me rasa a lot cheaper compared to msia punya Pumpkin Patch outlet kan...even after convert to RM pun :)

note : simpan few bj yg baru2 utk anak2 me sbb ada 3 photoshoot kat Msia thn 2011 ni....hoyehhhh..me suka photoshoot!!


24 comments:

mama tisya said...

wah ada 3 photoshoot thn dpn ye...bestnye..tkpe leh shopping byk2 bj lawa2 kt UK simpan utk photoshoot

Anna Da Lady said...

memang murah even after convert to Rm :)...pilihan yg bijak

Nana said...

heee kita pon suka photoshoot
damia da 1 baju pumpkin patch yg menang contest aritu
tapi kan dia tulis made in china bukan made in new zealand heee

Amy Syaquena said...

As'salam..

memang murah la walupun selepas di convert duit malaysia...

cikpia said...

good price u got there!!!! tak sabar nak tunggu tengok your photoshoot nanti!!!!

Ummi Dania Yasmine said...

i suka brand Pumpkin Patch :D

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah bestnya sekali 3 tu photoshoot ni mesti dapat menang hadiah ari tu kan, cantik baju2 tu...biler la nak sampai malaysia leh la kita ketemu kan

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

waaa...
photoshot tue....

e.l.i.s.s.m.i.e said...

lama dah tak shopping online..

nUR_rOsALiNdA said...

Bestnyer shopping baju baby..Kalau lah ada baby.....

ummi sofiyyah said...

3 sesi photoshot..?? wah bestnyer...kasila satu...ngeee...

[-suziey-] said...

waaa sume tu 20 pound..sgt murah..haih rezeki btl..
syioknye nk photoshoot2 yek..i likeeeee

AyuArjuna BiGoshh said...

best n murah...berbaloi2

kayyana said...

wah.. bestnyr.. nk photoshoot gak

mummy_ayu said...

wah..best tu..balik m'sia ada
3 PS...

ibu_BatRiSya @wardah said...

skang kat sana mana sale ek?
kalu online katne nak beli?

hehhe..nak kirim kat adik duk new castle...

leh email? wardah_rosa@yahoo.com

TQ

tiefazatie said...

wah,...bestnye ada photoshoot 3 nie next year sis??pastu spend on9 20 pound je??pergh..heaven2..hihi

Affieza said...

Cantikkan klu wrna terang2 ni? nmpk menyerlah dlm gmbr...hehe

Oyis said...

lerrr... product NZ ke? sungguh2 ingtkan produk UK sblm ni :P

Nafisa81 said...

20pound tu convert to RM berapa kak?

Iela Fazielah said...

ila pun suka bj pumpkinpatch ni.. tp mmg kat m'sia mahal... selai bj je rm100 above.. tp mmg qualiti n design cantik..

nur said...

MZ:
bestnya 3 photoshoot.. ree lak tu kan.. murah rezeki

ALL IN ONE

Ummi Hanie said...

salam kak suzi..

yup pumpkin patch mmg originated from NZ..as my sis live there...dia selalu hadiahkan baju2 baby kat i jenama pumpkin patch n i like it very much...feeling pakai barang oversea gitu ;p

SYaMiLa said...

wah..ada 3 photoshoot tu...bestnya...murah rezeki suzie & anak2.. :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails