Friday, 3 December 2010

ada apa dgn December?

rasa mcm significan plak bln ni dlm hidup me--wpun me, hubby and kids tak dilahirkan dlm bln december, and our wedding pun bkn dlm bln December, yet December mcm penting plak dlm hidup me...

naper yer??

  • ada dua org adik beradik me ie adik bongsu me --bday 28 December, and kakak me, birthday 4 December
  • my late dad & mom got married in December---22 december 1957
  • me dtg UK thn lps, menjejakkan kaki di sini pd 26 December 2009
  • Insya Allah, me akan submit my PhD thesis next week, ie pd bln December, setelah berhempas pulas selama 3 thn 3 bln--mahal harganya sebuah phd ni...sacrifice by my hubby for me--tak dpt me nak balas--sanggup resign keje, and then...takdir...bila dtg ketentuan yg Esa..me rasa partly guilty bila hubby tak dpt balik when his dad passed away..:(

apa lg yer...
oh yer, my SIL baru jer bukak her own legal firm--mula operasi pd 1 December, ie last few days..me akan buat spesel entry sambil promo2 gak, in case ada antara uolls yg memerlukan apa2 khidmat guaman.

ada apa dgn December for uolls yer?

23 comments:

mama tisya said...

busday 1st love in dec...oooppss :-p

smoga thesis suzie dpt markah terbaik

Peri PiA said...

6 dec 2006,me jumpe hubby for the first time :)

kat kwsan mkn dekat kubur tu?MZ tau?

congrat to ur siblings :)

Peri PiA said...

opsss,dekat2 UIA hihi

mOoN said...

december bulan penuh sejarah..;)

Izan Ishak said...

izan pun suka december...

my twins boy lahir 4th Dec,
uor anniversary 28th Dec...

**sentiasa doakan yg terbaik buat sis suzie...

Wansteddy Tales said...

paling best 19dis besday wan... yeeehaaa dah anjak lebih tua!

ARIFFDA said...

byk nye perkara berlaku dlm bulan dec..pas ni JAN 2011...cepat masa berlalu :p

deem said...

krismas for me...YEAH!!!!tak sabar mau pulang kg ^_^ (walaupun di kg takda salji)

marinahunny said...

dec adalah bulan last b4 masuk thn baru..sedih dan gembira semua ada ;)

MAMA MIRZA said...

Disember... birthday 2 kakak ngan adik lelaki... selain itu... disember nak kena prepare utk tahun baru especially utk 2 mirza yang nak gi skool.. akif utk tadika 6 tahun + harraz nak start utk 4 tahun.. huhu... nak buat azam baru skalik... cam panjang lak nak citer... nak smbung ler n3 akak nih.. hehe..

ummi sofiyyah said...

nampaknya byak suka duka di bulan disember....tabah dan tahniah...jelesnya dah nak dpt Dr..kita master pun x der lagi...huhu...

Ashizu said...

Congrats on ur thesis..Insya Allah, pengorbanan akan dibalas dengan reward later

Nana said...

heee kita?bulan december?
dapat jumpe en hubby yg dah sbulan xjumpe hahahha

Ummi Dania Yasmine said...

7 December my papa punya birthday, 14 December i kahwin / nikah,
21 December birthday adik i.

mama rifQy said...

dis? my anniversary !! yeay!!!

tiefazatie said...

wah...byknye peristiwa yg berlaku dlm hidup sis..=)

Fana Flora said...

wah~ tak lama lagi dr suzie. insya Allah ;)

semoga mama zharfan buat yg terbaik masa presentation nnt. amin ;)

BabyIbu said...

tahniah!! harap dapat ikut jejak langkah as soon. buat phd memang satu dugaan dan cabaran yang sangat besar..

ibuayahdamia said...

dis??? YEAR END SALES lahhhh...hoorayy!!

sedih baca part hubby you tu...pengorbanan!!!

nur said...

good luck for ur thesis
ALL IN ONE

Mujahadah said...

Y.E.S > DSLR....

bday org2 tsayang! :)

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

semoga thesis tu berjaya score yang terbaik k, wah banyak tarikh keramat untuk diingati...

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

semoga thesis tu berjaya score yang terbaik k, wah banyak tarikh keramat untuk diingati...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails