Friday, 17 December 2010

because me never shop @Marks & Spencer Malaysia

masa kat Msia, me pernah gak window shopping, sajer masuk kat Marks & Spencer KLCC utk cuci2 mata and survey2 semahal mana harga barang kat dlm tu.. kalau clothing, memang agak mahal--average mesti RM50 and ke atas lah...

kat sini, Marks & Spencer tu sgt common & popular among mat salleh, setiap city pun pun ada, few outlets plak tu..kat Notts pun ada 2 outlets--yg me noticelah..

last few days, me bwk my niece shopping-mopping kat factory outlet (East Midlands Designer Outlet), located at junction 28, about 30 min drive dari umah sewa me :)

byk brg branded kat factory outlet ni--antara my fav -yg mesti me lawati ialah Marks & Spencer, Clarks, Next :)

hoyehhh me beli gak satu brg kat Marks & Spencer tu...sbb most items adalah 40% cheaper that retail oulet (kedai2 biasa kat city)

nilah hasil rembatan me...

taraa...blouse lah--mesti ada sikit2 pinky design

harga 9 pound ajer after 40% discount :)

note : I feel good dpt shopping kat M&S, sbb kat Msia tak mampu nak shopping kat M&S


21 comments:

ummi sofiyyah said...

wow...!!!best..best...shopping moping mmg best..tambah lagi dapat yg less byk tu...!!

mama tisya said...

kt msia mmg mhl...kt london M&S die murah bangat cz bila fil p london sure shopping byk kt M&S utk tisya tgk rege dlm 2-3 pond je dress..aduhai giler2...rezeki tisya ler dpt pki bj M&S

ARIFFDA said...

cantiknya...

ibuayahdamia said...

banyak gak less tu..jimat banyak...

oh ye ke kat malaysia lagi mahal..huhu..tak berapa familiar lah ngan brand ni...ayu beli cap jusco jer..hehe

Fatin a.k.a. Aten said...

the best shoppping is during the SALE time.. apa2 brg branded or not semua boleh beli.. hehee

CaDLyNN said...

bestnye~ cantikla baju tu~

fa10 said...

wahaha... murahnyer.
blog baru ni... utk contest jer

asfiedaimpiana said...

Salan sis, ahhaa ada jumpa x gelang ACK kat sana?...hihhihihihi..dia kata ada jual kat sana..

[-suziey-] said...

kita pun xpnh lagi shopping kt M&S...

isabelle said...

kat mesia, M&S mmg mahal.
but i like the knickers.hehehe

Puteri Iqa Izyan said...

wah.bestnya mama. tulah untung duk obersea.brg2 branded murah dr kat sini. hehe

ibu_BatRiSya @wardah said...

waaa...bestnye..murah..

nak tau ape sale kat UK skang..n katne..

leh email?

wardah_rosa@yahoo.com

Ummi Dania Yasmine said...

Heaven nya shopping mopping kat UK!!!

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah kat sana murah ek, tak tau pun maklumlah tak pernah sampai san lagik

Nana said...

klw kt klcc just masuk cuci mata je hehehe
nk beli mmg xmampu la ngeh2x

tiefazatie said...

pergh!!1best gle!!!adoi la...mau jg...haha

ekinashikin said...

bestnya..berbaloi baloi kan...

Iela Fazielah said...

untung dok kat sana ye.. bl brg semua murah... nnt nak kirim la kat mamazharfan tlg blkan h/beg coach 1 kat sana... my doctor ckp sgt2 murah....if u dont mind la...

ardinihumaira said...

besh akak copim :D bahagia ooo

mamaacha said...

bestnyer dapat shopping brg2 branded dgn rege yg murah kan...berbaloi2....

nur said...

wow.. beli kat mark and spencer tu MZ.. bestnya

ALL IN ONE

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails