Thursday, 30 December 2010

Kami tgk live match gak kat UK ni - tahniah Malaysia!!!


Mr Hubby ialah seorg 'hantu bola'--wife nya (me ler tu) tak minat bola, tp me tgk gak kalau team negara or negeri me main. So sbb Msia masuk final, me tgk gak dgn Mr Hubby--nasib baik ada live streaming kat tenet ngeh ngeh ngeh yg atch ari tu pun me tgk gak (masa Msia menang kat KL tu)

me dh cuak gak bila Indonesia scored the 2nd goal --cuma sbb Msia dh score 3-0 ari tu, so kira in the best position to win :)

and horehh!!! Msia menang 4-2 -- juara piala Suzuki AFF 2010.

the best part -- cuti kat Msia jumaat ni--a real extended new year weekend for all msians!!!

me proud to be Msia :) syukur Alhamdulillah atas kemenangan ni..and moga2 team bola sepak Msia akan terus mencipta kemenangan lps ni.. :) Amiin


17 comments:

asfiedaimpiana said...

Heheehee walaud rantauan negara sendiri x dilupakan betul x sis..gara2 bola juga bawa tuah pd sume termasuk saya... XD

||aLeaSaRa|| said...

yuhuu gd morning dear!hepi sgt msia mng yip..yip..horray!

Mata Hati said...

serata dunia rakyat malaysia tertumpu menyaksikan perlawanan ini... :)

Lelord said...

btul tu suzi, i pun x minat bola tp pasal match ni mesia yg main tengok le sensorang. hahah penat jerit ni tgk dpn lappy

tiefazatie said...

hihi..ifa sah2 minat bola..tgk nie ..excited gle!but fahmi mmg bagus nie!hihi

mama tisya said...

br je update mlm td tnye psl cuti ..tp time tu pm tk umum lg..tp pg ni smua citer psl cuti..sgt sukaaaaaaaaa

kak ina kl (1) said...

baguslah ada semangat macam ni..walaupun tinggal di luar negara.

tak yahlah kamu tgkkan mixer kenwood tu sebab anak dah check..mahal gak lah

Nana said...

hehe sy tgk sorang2 je mlm tadi sambil bw sambil tgk bola hehee

ummi sofiyyah said...

eh...jumaat ni cuti ke? kenapa x tau ni...!!!mmg bestla sbb m'sia mng tapi nampak diorang mcm penat la smlm...sokong fahmi jugak...hehe...

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

yey suka2...kita pun tak minat bola tup2 je jadik peminat k

ardinihumaira said...

menang.. awww hepi :D

nur said...

Mz
bangga gak..
agak agak kalau kalah maunye kene kutuk habisan
ALL IN ONE

Riha NCL said...

nasib baik ada teknologi kan?
org jauh pun boleh tgk n sokong!

malaysia mmg terbaik la smlm. bgga dgn dorang n jd rakyat malaysia!!!

... said...

as salam..
akak tengok live, via web mana? apa kak? sini ribut.tak clear.rumet guna beruk bang.lagi la hancur speed nya.
apa2 pun, tahniah Malaysia.canggih ;)
agreget :D

amirah said...

syukur menang malaysia kali ni...

EiJa ZaQuaN said...

amin..betul tu mmg excited sgt tgk bola semalam w/pun bkn la peminat fanatik sgt before this..hehee..

Tahniah Malaysia..Malaysia Boleh!

cikpia said...

memang bangga sangat2 ngan kemenangan tu kan???

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails