Monday, 20 December 2010

apakah persamaan dua gambar ni?

entry terpendek....




sila jwb jgn malu2 ngeh ngeh ngeh

jwpn paling best me bagi hadiah aci tak heheheh


53 comments:

ahmad jo said...

ada perkataan Nottingham Castle.. hehe...

Izzatul Iman said...

perkataan CASTLE

eh... ni kan entri yang baru tadi post...

"ada kat UK, tak de kat Msia : C.A.S.T.L.E"

mama tisya said...

alahai kena tgu time break jp lg la br leh view

Izzatul Iman said...

haha... Nottingham Castle...

nak bagi hadiah?

aci, aci buka pintu...hehe...

Nafisa81 said...

kesimpulan yang boleh tersimpul melalui gambar di atas adalah...mama dgn zharfan suka berebut leher ayam la ni...dua dua pun amik gambar kepala teleng..

Peri PiA said...

mama zharfan dan zharfan posing senget manje :D...

alawiah raji said...

gaya bposing sama!heheehehe...bahagian leher tu kot....nice

LYaFRINA said...

nOTTINGHAM CASTLE!!!

TP TEMPAT LAIN2 KOT.. HEHEHEHE

Naimah SiDiK said...

the same pose by ur 1st son n vogue mama... hehhe
tul kan org2 kita slalu cakap, mana tumpah tuah kalau x ke nasi kan!!.. heeheeh same je post anak n mama zafran nie...

Myaby said...

sama tang kepala.


hahahahha. sangat cute meh!

Myaby said...

eh ada lagi satu.

perkataan nottingham castle. hihi

Huda said...

lentokan kepala tu tak boleh tahan. sama je gaya si anak and mommy nye berposing :)

man yusoef said...

word "CASTLE"...hehe

Nana said...

aksi dua beranak
yang meneleng2 kan kepala
setelah banyak makan tongkeng ayam
hahahhahahha...
jgn marah gurau2 manja kekekke

bun_nee said...

hehehhe mama n zarfan posing kepala senget kekiri.. cun!!!

NUREZZAT said...

word NOTTINGHAM CASTLE dan POSE KEPALA kedua2 model ni..

ngee~~~

Ummi Danish said...

posing mummy and son....kepala mesti lentok k!!!

part ni semestinya zharfan yang copycat cara mama nya

tul tak sis..

mama tisya said...

br leh comment time lunch cz br leh tgk gmbr...

ank & mama posing stle lentok pale kt nottingham castle :)

princess pisang said...

nottingham castle sama..

nur said...

MZ
persamaan
pekataan castle tu
dua dua comel
dua dua kat uk
dua dua org melayu
darah sama jenis ke?..

Hezesuze said...

sekali pandang dah tahu uols berdua posing kepala lentok gitew haha

ekinashikin said...

suka men teleng2 kepala time amik picca..hihi

nur said...

MZ this one.. thank u n3 4u
http://nurhafiz2009.blogspot.com/2010/12/dapat-mask-bloglist-blogger-terkenal.html

tiefazatie said...

haha..pale sis n zhrfan teleng sama nie..hihi..

kakyong said...

ibu dan anak mewarisi gaya posing kepala lentok.... hihihiii... ;)

CaDLyNN said...

mama zharfan dan zharfan posing kepala senget~

Farra Dhelina said...

nottingham castle lerrr..hiks

ujee said...

posing teleng kepala & mata sama...kan?

marinahunny said...

darjah ketelengan kepala yg sama ;)

hahahaha like mommy like son lor ;)

Affan Ruslan said...

dua2 kepala senget. hehe

~ PIJA ~ said...

pesal den tak nampak ape2 nih..hehehee

EiJa ZaQuaN said...

yang pasti gaya posing kepala tu sama + sbb berkaitan dengan nottingham castle

hafizah_ismail said...

dua kt tempat lain2 wpun sign Nottingham Castle tu sama..

cikpia said...

ha ha..... pose mummy-anak sama jer ek!! kepala mesti mau teleng...... =)

ibuayahdamia said...

perkataan nottingham tu sama..pastu cara posing kepala senget2 pun sama...

aimi shaniza said...

selain kepala teleng...cuba tgk mulut bila senyum.,.dua2 senget ke kiri ...shooo cute :)manis :)

[-suziey-] said...

2-2 posing senget ke kanan.. ekkeke:p

AyuArjuna BiGoshh said...

senyuman menawan yang sama,
mata yang budar sama,
hidung comel terletak sama,
alis bulu kening tebal trademark melayu Malaysia!

ejaan perkataan castle Nottingham yang serupa, di perantauan daerah Nott di UK yang sama :0

yang sangat tak sama- kaler baju

Ummi Dania Yasmine said...

i tau i tau muka Zharfan COPY PASTE muka u...HAHAHAHHAHAH :D

yantz-yeem said...

okes nak torai gaks...yg sama 2-2nampak raut wajah muka je kotttt...tgn zarfan x nampak sbb lengan baju dah labuh...sama gaks ngan k.suzie..x nampak tgn sbb dah pakie glove hahahaha???betoi tak????

Fana Flora said...

1 - ada tulisan nottingham castle

2 - pose senget kepala 45 darjah same.

3 - tersenyum amek gambar cuma bezanya mama zharfan senyum nampak gigi, zharfan senyum simpul. kih3x

Melati said...

stail kepala time tangkap gambar dengan perkataan CASTLE tu kan,. nak hadiah kakkk!!! heeehee =))

MamaYatie said...

1-nottingham castle sama
2- kepala dua anak beranak teleng arah sama
3- tempat sama cuma beza dlm & luar kot..kekeke

me suya said...

salam MZ,
biasanya orang cakap bapak borek anak rintik kan? tapi this time kena tukar. mama borek anak rintik.. Cara pose dua beranak adalah sama.. suka teleng2 then smile sambil stay buat muka kiut miut :).Pasni cari gambar lil ariff plak.. mana tahu die penuhi peribahasa bapa borek anak rintik :)

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

ala tak leh nak view gambo lagik satu tu, tapi cantik la baju tu, kat rumah nanti nak view balik la

Syima Emi said...

aksi kepala teleng. like mother like son..hahaha..dah la zharfan ni memang muka mcm akak.. mmg suka tgk zharfan sebab dia kalo bergambar mmg bagi kerjasama sepenuhnya. pandai je buat aksi2 yg comelll.

mama rifQy said...

cara kepala terteleng yang sama! tangan tak nampak sbb pakai sarung tangan!

Cik Firus said...

kepala zharfan n mama same2 teleng ke kiri n ade tulisan nottingham castle :)

~L.o.L.i.P.o.P~ said...

di sebabkan sy saksi kejadian, sy tau jawapannya.. malangnya xleh gtau..sbb kekgi nanti xpasal2 xleh nk makan nasi kerabu yg mama zarfan buat lagi..haha..

nasi kerabu + sambal nasi lemak + nasi grg ikan sardin = yummy!! sgt beshhh~~

ARIFFDA said...

dua2 kepala senget...hahaha...

aimi shaniza said...

ala wanie..xbesh la...ckp la....nnti cik emi bawak p mkn nasi kerabu plg besh kt KL...hohoho...xleh lawan yg cikngah masak la tapi ;p

ummi sofiyyah said...

alaa...semalam cuti..x sempat nak teka...melepas..!!

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

tak sempat nak teka baca teka dari ornag lain je

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails