Tuesday, 28 December 2010

Obsess dgn C&E

C&E == Crabtree & Evelyn

me sgt sukaaaa brand ni esp Rosewater!!! sgt wangi--and me feel good bila pakai EDP + losyen + shower gel Rosewater C&E ni..

kat Msia, C&E stuff agak mahal, and me compare gak harga dgn yg dijual kat Msia..even after convert to RM pun, harga C&E kat sini memang lagi murah dari Msia :)

sblm krismas ari tu, ada promo sale on line (free delivery)--so me tertewas lg pd nafsu shopping me...

me beli set yg ni...


box nya sgt cantik!!! and wangi, and comel sbb pink kaler!!!!

giller besar kotak delivery tu..siap bubble wrap spesel punya :)


ada satu lg item yg me akan beli sblm balik Msia ie me nak beli perfume (EDP) C&E ni :)

uolls ada ker yg suka/pernah beli brand ni?

note : adik lelaki me siap komplen kutuk2 me--dia kata, apa daaa, kat blog me asyik tulis psl shopping bj2 ajer..me kata, ler, dh tu benda yg me suka beli--dia kata kalau beli iphone ke gajet2 ker barulah best, me kata, dh me tak minat, nak wat camno --tak dapek nak nolon hahahha

26 comments:

mama tisya said...

tk pernh bli tp tau wangiannye sgt best....ada tgk kt klcc,MidValley br2 ni

Ustaz Love said...

Salam...

Crabtree & Evelyn tu Ustaz Love buat hantaran kawen dulu... hehe

EiJa ZaQuaN said...

mmg cantik box dia..

eija x pernah pun pakai brand ni..maybe sbb mahal kot..

perfume mahal yg eija pernah pakai pun DKNY n Kenzo jerk..

perfume yg eija selalu guna brand Fanbo jerk ..eija suka bau Pink Fanbo..mmg dh berbotol2 pakai sampai skrg ni..hehe

Nadia arRumaisha said...

salam....saye nadia penganjur giveaway murah hati, please send ur detail, name and add di email mynadiadania@gmail.com and please inform nak watermark macammana.... please check update di http://nadiadania.blogspot.com..

mummy_ayu said...

ye la..box dia sgt cantiks....
plus its pink...i like too!!

mama_umar_maryam said...

mz, xpenah lg try this product, tp aritu nmpk my fren punye hantaran, cantekk sgt deco product nih

deqdeq said...

DeQdEq suka juga brand nih...tp tak penah pun beli lagi..huhuhu..cuma slalu singgah kedai C&E kat KLCC tu je..cuci-cuci mata

nak order kat akak boleh ke..hehe

AngahSayang2314 said...

wah kak suzie shopping cepat nanti tak tahu bila lagi ke sana...

SYaMiLa said...

tak pernah beli pun apa2 jenama minyak wangi...he3...

ibu addin dan nasa said...

Oh minat kita sama....setiap kali bercuti di KL i will spend more than RM1K untuk beli dan siap2kan untuk besday gift adik beradik and close friend. Special guest yang datang rumah pun saya akan bekalkan satu buku sabun untuk dibawa balik!!!!

memang sangat obsesssssssssssssss!!!!

aimi shaniza said...

sama :) suka rosewater jgk...wangi :):)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

nice jew box die...
hehehe...

CatlinaFly said...

tak pernah try pon brand nih hihi kesian kan...

Riha NCL said...

baru minggu lepas riha survey C&E ni kat sogo. tapi masa tu kalo ada credit card citibank baru dapat discount.

tp memang riha suka la C&E ni, x penah beli lagi...tp bila tgk produk2 dia, mmg best. wangi sgt.

nUR_rOsALiNdA said...

dulu kita ada dapat Rose Water ni..Tapi kecik2 punya..Masa tu mak kita g mana ntah, dapat dalam flight..Kira cam travel kit la..Wangi kan..Bau Rose je...Bunga kegemaran ku

[-suziey-] said...

nice la box dia..hmmm inggeris style mmg cun la..hehe..erkk kita xtau pn brand ni..hahahah::D

Alin Marlini said...

tetap suker bila Kak Suzie citer psl shoping2 nie..psl leh nengok negara org..x dpt pegi nengok pun ok kot...

kakyong said...

1st time dengor brand ni... huhuu, nampak sangat not brand consious....

tp perfume/losen yg bau2 rose ni memang best kan...

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

tak pernah beli la suzie, kita tak pandai pakai benda2 gini..

ibuayahdamia said...

tak pernah beli, dapat hadiah contest pernah lah...contest pasal pengalaman bersalin yg sulung...

memang wangi...bau dia macam roses lembut2 gitu kan..

nur said...

MZ
ta pernah jumpe..
nak try bau dia.. kan best kalau leh bau thru blog ni..

Nafisa81 said...

TAK PENAH JUMPA PUN...KAT MALAYSIA NI SIBUK DGN ONE DROP PERFUM

Ummi Dania Yasmine said...

Pernah dapat birthday present dari my sis, Elza. Rosewater ni ler....Bau yang sangat2 sweet tapi mahal la suzz Crabtree & Evelyn nih...murah lagi bedak Marks & Spencer. :)

blog-tips-kurus said...

sis,
wa luv Lily of the Valley. mini set SOGO aritu RM60 je. wa nak oda EDT la. nanti roger wa bole? hihi!

tiefazatie said...

wah!!best gle!ifa layan bodyshop ja nie..haha..itu je yg mampu sis..hihi..

ummi sofiyyah said...

tak pandai la pakai mende2 ni...pencuci muka pun ummi x pakai...hantam dgn sabun mandi jerk...hihi..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails