Wednesday, 22 December 2010

dpt saguhati GA La Bella Tela

Alhamdulillah, ada lg rezeki me utk bln December ni..

me tak menang hadiah utama, tp dpt conso ajer utk GA La Bella Tela :) better than nothing kan :) me happy jer tiap kali menang apa2 sbb best dpt brg free kan :) tq yer La Bella Tela sbb sudi gak bagi conso prizes :)


congrats to all winners--hampir semua me kenal tu...hardcore blog comper semuanya ni--haszuraidah won 1st prize tu...ifa menang 2 prizes -ifa dpt conso +special prizes (FB) , congrats gak to zety and lyn azlina :)

personal note : 15th winning for December

14 comments:

Cik Firus said...

tahniah2..
kalo adiah tu berlebihan boleh la share dgn me..hehehe

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

tahniah2...

Nana said...

tahniah
ahh ramai sy kenal yg menang tu

nur said...

MZ
berkobar kobar bila baca ni.. nice tahniah and.. keep counting !!

ALL IN ONE

Hanna Vonný said...

tahniah..=)

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

tahniah suzie, makin mencurah2 rezeki suzie la ni...tumpang happy tau

[-suziey-] said...

tahniah...rezeki...

tiefazatie said...

tahniah sis!bertuah sungguh sis nie..hihi..tq mention nama ifa..=)

maslinamansor said...

taniah...

n good luck untuk contest kt blog suziey!!!

EiJa ZaQuaN said...

tahniah mama zharfan..btol tu w/pun saguhati..tp besh jerk dpt hadiah free..

nUR_rOsALiNdA said...

Tahniah kak..
saguhati ke, buah sagu ke....janji dapat sesuatu boleh buat kenanganan kan

Miza Yusof said...

tahniah mz. nampaknya bulan disember banyak kemenangan untuk mz. tahniah! miza tumpang gembira :)

kakyong said...

tahniah.. kakyong juga yng menanti bagai nyiur tak gugur ni... huhuuu....

mama tisya said...

MZ menang, ifa sure menang gk..tahniah korang

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails