Thursday, 16 December 2010

me attend concert

....Christmas concert kat sek my zharfan ajer lah ;)
konsertnya ptg semlm...pukul 5.30 pth (kat sini, dh gelap gulita time tu, mcm pukul 9 mlm kat msia tahap kegelapannya)

anyway, terasa plak mcm me growing older and older, cepat nya dh tua ...sbb me dh sampai tahap dtg tgk performance anak me kat konsert sekolah tu..

my zharfan kecik jer..dok plak kat bahagian belakang, tp atas stage lah..me guna max zoom my sony digicam pun, picnya still kecikk+jd blur2 plak...

nama pun christmas concert, so lagu2 christmas lah..ada lirik nyanyi pls mary, jesus etc adess, sek kat negara mat salleh mcm ni ler--budak2 bkn paham pun, tau nyanyi2 ajer...me pun dpt tangkap lirik tu mana yg me paham ajer...lagu yg me biasa dgr cuma satu lagu ie Santa Claus is coming to town...

jom layan pics

zharfan kat atas stage, pakai costume ala2 jubah, tp kat kepala konon berlakon watak cow kot.

pics masa concert performance

ni pengetua sekolah tgh bagi ucapan

ni pic zharfan slps siap concert - does he look like me?

zharfan in his classroom--me snap pic sbb ada 'snow man' on the wall tu

22 comments:

Peri PiA said...

so sweet

LyNn HaMzAh said...

banyak aktiviti diorang ek...bagus betul...

MOH KEMBARA said...

Salam Mama, sonok tengok keletah bebudak.

Azam Shah said...

comeyh zharfan :)

ibuayahdamia said...

kalau anak2 buat concert, parents lah yg excited sebab tak sabar2 nak tgk performance kan...

nice!!!

Fatin a.k.a. Aten said...

kejap je dah besar zharfan.. =)

Mawar Merah said...

Cute to see kids in those costumes.

Nad @ MamaZakwan said...

terasa cam dh berumur ye kak suzie, hehe..tak sbr nk tggu sy tgk zakwan ms penyampaian hadiah pulak..tak sabo rasenye..kdg2, diorg hepi kt atas pentas, kita pulak yg terasa nk nanges, terharu, haha!

Amy Syaquena said...

As'salam...

ala comeinya anak2 kecil nie..

[-suziey-] said...

they were soooooooo cute la babe..hahahah sukenye tgk...

Ummi Dania Yasmine said...

me sure excited :D

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

meriah nye...

fairuzhani said...

mesti zharfan cakap omputih je kan. haha. best2 :)

cikmimmie said...

alahai comeynye zafran...

Mama Kembar 3 said...

bestnya dpt pi konsert anak kan? tak sabar mama nak tunggu my heroes punya turn pulak hehehe..


p/s - yg template blogshop Itsy Bitsy Secrets tu mama ambik free template dari Leelou Blogs, tp tak ingat apa nama nya

Nana said...

alamak comeinye tgk konsert
tak sbar tgu konsert damia ngeh2x

tiefazatie said...

bestnye...pasti sis gembira kan..besar dh anak sis..yup...zharfan iras2 sis nie..=)

kakyong said...

pengalaman berharga buat zharfan ni

ummi sofiyyah said...

zharfan sgt lucky....mmg dia seiras mama dia..

MamaYatie said...

seronok zharfan blajar sana kan..hopefully dia tak terkezut bila balik m'sia..or may be MZ bley carik tadika yg best2 tuk zharfan

Iela Fazielah said...

bestnyer kecik2 dah dok kat negeri maksalleh.. mesti terror kan zharfan speaking... nnt dah dok malaysia harap2 xterkejut lah yek...

nur said...

MZ
untung si zharfan ni.. mesti terer cakap english siap dgn slang uk agi kan?

ALL IN ONE

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails