Thursday, 2 December 2010

because me love burger -- simply yummy for anytime of the day!!

me sukaaaa sgt mkn burger esp burger McD--apakan daya, tak de McD halal kat UK ni...
nasib baik, ada gak burger2 halal kat restoran2 pakistan...at least, terubat rindu me nak mkn burger :)

so nilah lunch me semlm-

-chicken burger harga 2 pound (sila jgn convert to RM)..anggaplah 2 pound tu sama jer dgn RM2 kat Msia, that's how it works here :)

me suka sgt mkn burger sbb burger rasanya sedap--filling too :) burger yg me beli ni tak de cheese pun..burger biasa ajer ni, tp sedap sbb dimkn panas2, dlm kesejukan dan kebekuan winter ....

me tak suka plak buat burger kat umah (home-cooked) sbb my mindsetting, burger yg dibeli kat kedai lg sedap..ngeh ngeh ngeh

ada ker org tak suka burger???? jwpnnya---- ADA!!! my hubby lah tu--dia tak suka mkn burger..aisehhh

uolls suka ker burger? sekian food entry tuk hari ni..

22 comments:

Nana said...

ahh mmg suke bege
kwl g mcd peberet double cheese bege
sedap nye

eqacashperlala said...

burger sedapppp
kalau ntara mcd dengan burger biasa, i prefer burger biase sebab lagi masyukkk

Izan Ishak said...

izan n family mmg suka burger. tak kiralah mD ke yang jual kat stall ke... mmg sedaplah drp buat sendiri.

marinahunny said...

sama lah dgn kita..kita suka sgt burger tp hubby tak brpa suka..huhuhu

mama tisya said...

suka burger

Annisa said...

baru je makan bigmac..heehee ;)

double cheese burger di mcd sedap ;)

nur said...

bege malaysia? kuih yg kecik2 tu
ALL IN ONE

RasyidHamid said...

buger melesie...yg kecik tu...hahah

http://acitspace.blogspot.com/2010/12/gua-memang-suke-kene-lempang.html

Jeely jelly said...

semalam pun makan burger.. haha..tp burger mcD mmg sedap lar :)

maslinamansor said...

ubway... termasuk dalam kategori burger tak... hehehe

Unknown said...

penah satu ari tu, mkn burger je.. tah pe demam tah, tgh ari burger, mlm burger

zahidah dihaz said...

nyum!! nyum!! sedapnya burger...

tag!! tag!! for you sis @ http://dihaz17-foryou.blogspot.com/2010/12/cuti-cuti-sekolah-ga.html

ADEEYA said...

haha bole geng dgn yr hubby. me tk suka burger. :| prefer ayam :D

Affieza said...

Suka...McChicken from Mcd mmg delicious...

ummi sofiyyah said...

ummi pun suka....my fav MC Chicken burger jgk...!! sedapnyer...nyum..nyum...

Unknown said...

kakyong suka burger McD.... semua jenis kakyong suka... ;)

tp x lama x dpt makan McD

tiefazatie said...

wah..best2...hihi..ifa suka gak..ada yg kt sini murah n berbaloi2..becoz ingredient die byk!

azlina aziz said...

saya! suka makan burger :D
betl la kak, kadang2 burger kat tepi jalan tu sedap pulak kalau dimakan ;p

Oyis said...

rindu burger ramlee. and also quarter pounder mcD *sigh*

ardinihumaira said...

nak burger! fav dni :D suka mc d punya

Ashizu said...

i mmg suka giler makan burger.And my fav is Mat Salai.Later when you come back to Malaysia, u shud try one dear

nur said...

owh.. mat sali best ke.. penah nampak.. lom cuba lagi ashizu..
ALL IN ONE

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails