Wednesday, 8 December 2010

jom pegi France!!

opppssss. sooryy...misleading title tu

memang me plan nak pegi France ie Disneyland Paris---bln March next year sblm balik Msia daaa

so apa citer plak me tulis tajuk gitu..

sajer jer..alang2 ayu Ibu Damia Aleesya letak pic lama me (yg tersiar dlm magz few years back), and pic tu time me pegi bercuti kat Colmar Tropicale, so sajer je me nak letak pics me @Colmar Tropicale tu...
plus, me jeles tgk suziey mama aqeel dok citer psl holiday kat Colmar Tropicale tu...so me pun nak letak gak pics me..aci tak ngeh ngeh ngeh...

pics kat bwh adalah pd April 2006, ie masa ni zharfan belum pun sethn, (11 bln ni, belum boleh berjln)..so me 4 thn lebih muda dlm pics ni yer
pegi holiday kat Colmar ni (stay one nite ajer pun) sempena celebrate my bday ;) and time ni me alott slimmmer--ni berat 50-52 kg ajer ni (current weight, aieshh...berattttt sgt)

ada family day company mana ntah time me pegi ni--siap gantung banner besar--mencacatkan pemandangan kat belakang tu....

and abaikan me pakai short sleeve tu...zmn jahiliyyah ni..now dh tak pakai short sleeve sbb ada option extender/stongan kan :)-- ni posing kat luar rumah jepun tu..me tak sewa kimono sbb rasa mahal a.k.a me kedekut plak, lg pun zharfan kecik sgt lg, tak reti dia nak posing2 dgn me mcm aqeel posing2 sgn suziey kat blog suziey.com tu hehheheh


note : tak sbr nak pegi the real France!!

24 comments:

mama tisya said...

best2 p colmar..feel2 kt france..tk sbr nk tgk gmbr2 suzie p disneyland nanti

tiefazatie said...

wah!zaman muda mudi nie sis..hihi..keciknya zharfan sis..hihi..lil ariff sgt cumil tembam nie..hihi

Liza said...

Wa..selim melim akak waktu tu. Skang pu tak byk beza.. Still slim :)

LYaFRINA said...

lya biler nk smpai kat bukit tiggi ni???

masih slim time ni..tp skrang pon suzie ok jer.. slim j nampak...

[-suziey-] said...

hiks..cutenye zharfan kecik2..now dh bujang..hehe..

waaaaa ni kasi feel nk pegi real france..u r soooo lucky..kami ni hanya mampu ke sini je la..ekkeekek:p

mekchu said...

x de la nmpk beza sgt badan tu.. menten apa..

ummi sofiyyah said...

ummi pun dah penah g sini sekali (rasanya taun 2004 kot)...tp masa tu x der digicam lagi...so, x der la byk ambik gambar...nak kena pegi lagi ni...!!!
go..go disneyland...baru2 ni ummi g tokyo disneyland..punyala ramai org..nak main kena beratur dekat 2jam...rasa rugi pulak..! sebenarnya ada fast past...tp kena cepat...nnt suzie nak pegi sana tu kena survey habis2an...bukan apa..takut rugi pulak...bayar tiket mahal...!!
p/s: ni pada pendapat ummi je ye...kalau nak terima pun boleh x terima pun boleh...pada ummi x elok dipaparkan gambar masa zaman jahiliyah kita...sbb bnyk mata yg memandang....hanya pendapat ummi ok....jgn ambik hati yer...

ummi sofiyyah said...

oppss lupa...satu cadangan..kalau nak letak gambar zaman jahiliyah tu blh edit dulu kot...tambah lengan panjang...hehe...!!

AngahSayang2314 said...

wah bestnyer.. kak suzie... nak gi France....

mama tisya said...

suzie pembaca bertuah http://www.ardinihumaira.com/2010/12/anda-followers-ardinihumairacom-sila.html

momochan said...

omg omg!!disneyland best sangat.sudahlah besar..momo pergi pun tak sempat habis semua.

ohh yea jangan lupa masuk rumah berhantu tau.(xingat nama dia)sangat kreatif diaorang buat.

huhu
happy holidays!

Farra Dhelina said...

mcm nak pgi lagik la ..hiks

iszieylyanziy said...

bestnye,,nk ikottttt

SUKA PELIK

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

bestnye....

Nana said...

kekek sama la kia pon xsewa kimono tu..
teh jepun dia try x?erkk hanyir xtahan bau busuk

Affieza said...

Cantik view kt Colmar ni...dah rasa cam kt oversea gk...huhu

EiJa ZaQuaN said...

x pernah sampai sini lagi..huhu..

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah bestnya kan sonot kalo dapat pi tapi lom ada rezeki lagik nak pi...

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah bestnya kan sonot kalo dapat pi tapi lom ada rezeki lagik nak pi...

nur said...

blm penah pegi.. comelnye si zharfan ni
ALL IN ONE

ibuayahdamia said...

last sekali pergi masa ayu lepas pantang ayyunie..tahun 2008...hehe..betul2 cam france kan

ardinihumaira said...

bestnye kak g sana... teringin dni ;)

. . . h u s n a . . . said...

pegi~pegi! serius best!!

Fatin a.k.a. Aten said...

mmg red lover.. tgk sandal pun merah.. =D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails