Sunday, 12 December 2010

rezeki....menang voucher KFC!!! and some prizes recently received....

Alhamdulillah, ada lg rezeki me hasil contest2 kat msia...

me menang RM50 kfc voucher--hasil online contest (e-chicky club)--my zharfan is a member...contest ni me join via email. almost every month ada contest, and me never fail to join...and susah nak menang sbb lucky draw based...tp sbb dh rezeki, so terpilih sbg pemenang :)--main prize winner tu


ada ker org tak suka KFC hehehe--voucher ni 'selamat' ler ---dh bagi utk adik me mkn KFC--adik lelaki me tukang jaga umah me kat Msia +  and uruskan bab2 kewangan (byr utang, withdraw gaji me etc)

and ni pics some of prizes yg baru sampai ke tgn adik me...--adik perempuan me kat kampung ialah tukang terima + tukang simpan hadiah2 yg me menang :)

(1) Perfume -- menang lucky draw my belle giveaway --thanks Has & PFA

(2) FM colmar tropicale dari suziey.com

(3) hadiah hasil menang contest MOBS-Aivee e-mart

set kotak2 ni dpt free--value rm23

suar2 for my boys ni, me redeem guna voucher, tp me top up duit me jugaklah, sbb voucher value RM15 ajer :)



personal note : KFC is 8th winning for December


28 comments:

Unknown said...

thniah,akak..~

zacky786 said...

wahhh tahniah

tiefazatie said...

wah!!byk teu menang sis!sgt2 bertuah!tahniah sis!

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah thniah la suzie banyak tol menang ari2 ade je keputusan menangnya tu, pembakar semangat ni, mana ada orang yang taksuke KFC kan, cuma orang yang tenag berdiet je tak suka KFC...hu...hu...

Azlina said...

aduh..jelesnya kak..hehe..byk betul dpt adiah..bilalah sy akan jadi cam kak ni erk

hadina said...

tahniah...byk hadiah tu,rezeki murah.... :)

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

suzie, kita dah sms dia tanya, nanti kita update k, frust sangat2 la pasal ni, menjatuhkan imej & reputasi blog kita je...hu...wa....hu...wa....cam galmer je kita ni

Gieyana said...

Tahniah2..uols nie mmg murah rezeki..:D

ADEEYA said...

whoaaa gila best KFC my fav kott :D

Diana Rashid said...

tahniah..
best tu!!

EFFA said...

wah, my pebereet KFC........

nadiah said...

tahniah,rezeki akak selalu je murah!!!

Unknown said...

bnyknye adiah..tahniah yaa
usaha yg brsungguh pasti membuahkan hasil.

azlina aziz said...

Tahniah kak! Dulu suka sangat KFC tapi sekarang ni, nak makan ape, sume tak selera. Uhuhuhu.

mama tisya said...

rugi saper tk suka kfc...hehehe..byk nye adiah best2

cikbedahlaser said...

wowww best nye...
dpt lak kfc voucher.. perghhh best best

ardinihumaira said...

tahniah kak ^__^

Sca Ndx said...

terer nya banyak menang contest.
:)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

tahniah akak....

BUNGA said...

Alhamdulillah.. tahniah Zharfan :)

Anonymous said...

saya la peminat no 1 KFC. mujur kat edinburgh ada KFC halal tp sedap lg mesia punya

mira_nas said...

wah3... tahniah..masyuk tu..

Unknown said...

wah banyaknyer... jeles ai utk dec u dah menang 8.. kakyong 1 pun belum sangkut... uwaaaa, rezeki mahal pulak dah..... :p

eija_sweetmama said...

jelesnye tgk byk btol hadiah..btol2 murah rezeki..tahniah mama zharfan

MamaYatie said...

congrates...syiokknyaaa...comey la seluar kecik tu hehe..

last week ada tag GA by GTO..dpt tak msg?

FatinJelita said...

you are so lucky.. murah rezeki hidup.. congratz again~

ummi sofiyyah said...

syoknyer dapat banyak hadiah... ummi pernah beli perfume tu... wangi...busha pant tu sure tuk arif...so cute... tahniah..!!

nur said...

TAhniah.. sanagt suka berjalan ke sini.. mesti ada je entry kemenangan untuk boost semangat kalau dah kureng mood nak join kontes
ALL IN ONE

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails