Saturday, 18 December 2010

dilema bila jadi tour guide



me bwk my niece jln2, kira ok lg bab2 jln2

bila time bab shopping-mopping, me bwklah dia ke few selected shops yg me rasakan menarik...esp my fav shops kan...

and guess what

it ends up, me plak yg TERshopping--adess...

masa me bwk my niece pegi factory outlet (junction 28 East Midlands Designer Outlet), antara kedai yg me tunjuk kat my niece ialah Clarks...sbb brand ni famous kat UK


sbb my niece kata, dia nak beli handbag for her mom (my eldest sis lah)...then when she browsed thru the bags, tak jumpa yg berkenan

alih2, me plak beli one item from Clarks...

ni lah yg me beli...

yesza, me beli purse (leather ni) kaler merah...

sebabnya--sgt murah babe!!!! tak daya melawan godaan bila tgk harga yg sgt murah tu--even bila convert to RM, still murah, siyes!!!

uolls pernah ke beli any item brand Clarks kat Msia? mahal tak??

note : nak kena cover balik expenses shopping mopping ni dgn join + menang contest yg bagi hadiah cash$$$ --BE nuff plak hanyalah seketul ajer yg tgh running, adesss


34 comments:

haszuraidah ishak said...

wahh..murah sesangat tuhh..syok nyer shopping..

Jom skodeng :Maila Vote Zahra..^_*

CaDLyNN said...

clarks kt malaysia mestila mahal..huaaa..cantiknye purse kale merah tu...

Hanis Azla said...

cantiknya purse baru dia.. jeles2.. he..he..

nora said...

haha..kat msia mmg mahal...most of the item above rm100...pernah beli shoes for my doter n myself..mmg high quality le...best!!anyway,cantik arr ur red purse..:)

Fatin a.k.a. Aten said...

dilema tour guide, tambah plak klu tour guide tu pun kaki shopping mcm MZ.. haruslah tergoda.. hehee.. tetap merahh.. xpe berbaloi beli time sale ni..

Nana said...

hahahah
lawak part nk kena cover blk expenses tu
xpe..dun worry
pasni mesti ada lg contest montest yg menang tu hehe
ada nuff lagi..heartbeat lagi...
xpenah bli pon brg clarks..
ada tgk je la..
kasut damia
sepasang rm200++ ops....telan air lior...hahah xbli pong

MamaYatie said...

uuuiiit..sunguh2 murah ni MZ..dah x5 masih murah sbb leather..mega sales pun masih RM 100+ kot kat m'sia

ibuayahdamia said...

hahaha...tershopping erkkk..

wahhh...memang murah lah kalau convert RM tu..

pernah nampak brand clark...tapi belum pernah try shopping kat outlet tu lagi...

My Life My World said...

Memang murah sangat-sangat tu. Kat Malaysia barang Clark tak ada ler dapat harga gitu walau dah di tukar ker RM. Best nyer, cantik lak tu ... Akak suker :D

Fariq said...

wow,, barang branded kat sane lebih murah berbnding mesia..


Halaman Link Exchange Di Naik Taraf

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah cantik la purse tu sizey, kita ni dah lama tak berganti purse...selagi tak koyak tak beli la jawabnya

Pure Love said...

Cantik menarik debooommm!!!

Ya ALya said...

cantik...sesuai dengan empunya badan.....

Ummu umar said...

Bestnye shopping kat clarks..suke dgn shoes dia..very comfort..selalu tengok sale jusco je..

e.l.i.z.@ said...

hihiih temankan org, kita lak yg TERshopping..adegan wajib tu kak kekeke

eli penah beli kasut budak je..mahal la huhuhuh

Hezesuze said...

fuyoooo sangat murah uols..weols pernah beli sandel clark tu my kids mmg agak mahal dlm RM99 nak dekat 1rat tapi brand clark nie mmg selesa dipakai hehe

azlina aziz said...

hahaha. Penah terjadi pada diri sendiri. Time bawak orang jenjalan, time tu plak tangan ni gatal nak shopping. hehehe. Tak pe kak, barangan leather memang tahan lama. Tu first choice husb kalau nak membeli :p

Nadia Havez said...

serius murah! waa.. shawl kt sana pun jauh murah dari kt msia.. sob3~~~~

kakyong said...

murah betul tu...
clarks memang mahal la kat mesia ni...

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

murahnye!!!!!!!! kasut je dah hampir 300 kat sini

Fana Flora said...

wah~ merah la purse die..
bestnye.. dahla cntik, murah plak tu
kalau kat msia. tak dapet la harga murah mcm kt sane. hehe

Peri PiA said...

tergoda tgk wallet tu

nurul huda said...

comeynye purse tuh :D

mama tisya said...

ala cutenye...clark ni bole tahan rege nye kalo kt msia tp mayb kt uk murah kot...

tiefazatie said...

murah gle!!!omg!!!best gle!!

finas said...

kalau jenama ni kat M'sia nak beli kena pk 14 kali kot(pd saya la...)untung dapat grab brg baik pd hrga rendah..leh buka kedai online la..

ardinihumaira said...

tringin nak beli jugak. huhu kirim kat akak boleh tak

Hunny said...

wahh!! Murah sangat! Belikan 1!!

ujee said...

nak kirim kasut leh x...?
hhheheee

EiJa ZaQuaN said...

wah bestnye...mmg murah tu..:), dkt sini nak beli brand clarks mmg teraa mahalnye..

Nafisa81 said...

tak jumpa kat area jb ni..kat klcc adala kott..

nur said...

MZ
dilema tour guide yang shopping lebih dari guest.. hehe i 'like'..
cantik purse tu.. nice
ALL IN ONE

-atiQah- said...

kak..tqah sebulan kat UK ni pun entaha berapa kali mak masuk kedai clark..kasut2 sgt berkualiti..

time g factory outlet tu pun mmg kedai clark ni yg dicari..hehe....

ummi sofiyyah said...

mmg sgt murah tu.....!!ummi x pernah beli pon brand ni...tp kalau dpt yg murah cenggini teringin la jgk...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails