Friday, 24 December 2010

kdg2 dh penat/boring posing2 control cun..

siyes, me tak pernah amik pic posing aksi melompat--sbb Mr Hubby takkan sudi nak snap pic me kalau aksi gitu...and me plak tak delah teringin nak buat aksi gitu

and sbb my niece dh ada kat sini..sambil2 me bwk dia ronda2 jln kaki tgk snow..sempat gak weolls posing aksi lompat2--kenangan utk diri sendiri...ntah, dtg angin pus2 rasa nak buat aksi melompat kat atas snow hehehhe

segan woo nak letak pic kat blog--sbb me rasa kurang sopan or tak senonoh....adik me selalu pesan, sbb me kan keje sbg lecturer, so kena jaga peribadi..aisehhh..me pun nak gak posing melompat tu...

and me dh try pun...ada ler sekeping dua yg jd aksi gitu..tp tak sanggup + segan nak letak kat blog :p utk tatapan diri sendiri ajerlah...

so me letak pic me posing ajerlah ---siyes..Wollaton Hall ni sgt cantik kalau utk photoshoot...and one of famous attractions kat Nottingham ni...

 ni salah satu pic yg me suka--sbb background yg sgt cantik--tak de kat Msia kan building gini..
uolls jeles tak heheh silalah jeles :p

ahahha me letak my niece lah pose melompat--dia budak2 lagi---so tak per kot buat aksi gini :p--rupa2nya guna digicam pun boleh gak shoot/snap pic aksi melompat--me baru tau daaa tinggi gak lompatan budak ni, sbb dia ni pemegang black belt taekwondo--siap jd jurulatih taekwondo dh pun..me dulu join taekwondo setakat dlt belt-kuning ajer :p


jgn mare yer Ms Lolipop--and my niece sibuk suruh me promo her GA kat my blog--dia nak bagi ole2 dari UK utk those yg join simple GA kat her blog--kalau teringin nak try--sbb lucky draw based kan--sila2 lah yer--bukan rugi pun join, sbb tak pyh nak beli apa2 pun utk join tu ngeh ngeh ngeh

ni linknya: ~

note : uolls ada ker posing aksi u jump i jump ni...


22 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

kalau guna dslr nak gak la jump2 nieh..
hehehe....

Alin Marlini said...

memang sangat jeles...ngeh..ngeh...

Peri PiA said...

mood posing2 me dah hilang ke laut kot lately huhu

ye la,like us dah jadi wifey ni kena la behave hihi

amirah said...

rasa mcm nak baring je kat atas snow tu..bestnya

honeyvsbee said...

jelesss....awww

Cik TeN10 said...

cantik3!!..kat jepun baru je start turun salji..tak tebal lg pun..

Cik Firus said...

me suke gak posing lompat2 ni tp x tinggi pn..hehe

ibuayahdamia said...

ader aksi lompat2 ni...walaupun segan dan nak jaga kreadibility, tapi rasanya ayu tak perlu hikpokrit nak jadi diri sendiri....hiks

Ibu Mifzal Arsyad said...

huhu..x per nah..sbb badan dah berat..x larat nak lompat lagi..

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

samalah kita suzie, kengkadang tu hubby kita kalo kat tempat orang ramai jenuh nak soh dia snap kan pic bukan kita soh dia yang bergambo, tapi soh amik gambo kita pun dia tak nak

tiefazatie said...

wah2...ala..ifa pun segan nk jump2 nie..haha..xtau nape..hhihihi..but nice je pun pic posing sis nie..hihi

Fariq said...

wah,, unik bangunan kat blkg tu.. rasa na buat sebiji je kat kg.. heheh

fida said...

salam singgah ye.. i penah pose jump jump nih.. masa pregnant 4 bulan lg tu.. haha..

ummi sofiyyah said...

samala..ummi pun malu nak posing lompat2...takut bumi bergegar...!! tp teringin gak sebenarnya...hehe

CaDLyNN said...

ade gak pose lompat2...yg ok tepek je kt blog tapi mostly segan nk tepek

[-suziey-] said...

hiks..kita ade aksi lompat2 tp xpublish dlm blog..segan..hehe

mama tisya said...

ada gk gmbr aksi melompat tp mcm tk sesuai je nk tyng lg...so tgu yg rs ok skit kot br nk tyng kt blog...hehehe..tp mmg best tgk gmbr melompat....

eh tktau ke digicam bole amik gmbr melompat:-p aritu amik gmbr tisya melompat tp tula kena byk kali lompat utk dpt pose yg cun...hehehehe

Ya ALya said...

teringin sangat nak buat lompat2 ni...tapi sogan....

nur said...

MZ.. u jump i jump ni teringat lak citer titanic yg legend tu

ALL IN ONE

azlina aziz said...

Saya kalau kat snow macam tu, tak nak main lompat2. Nak baring2 je. Selembut salju~kekeke :)

~L.o.L.i.P.o.P~ said...

ngeh3..jom melompat tnpa menggegar dunia..huhu..kna wat aksi apungan diri.. :D

cikngah, thnx sbb promo GA..huhu.. :D

Fatin a.k.a. Aten said...

semestinya ada pic jump2 ni.. even pengantin skrg pun klu photoshoot mesti dipaksa jump dgn baju yg berenda itu.. hahaa

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails