Saturday, 25 December 2010

Best ke couple dgn minah salleh :p

tajuk entry ada kaitan dgn pic kat bwh ni..


heheh my lil Ariff tgh main ride-on --his new playmate anak mat salleh :p

pics kat atas papa ariff yg snap (guna his iphone 4)...ni masa weolls pegi shopping2 kat factory outlet (junction 28)..and singgah mkn fish&chips kat food court...

me suka tgk baby2 mat salleh sbb cute mcm doll--kulit putih melepak, rambut blonde, idung mancung....memang Tuhan dh jdkan kaum diaorg ni spesis lawa kan..secara fitrahnya...

sekian entry santai di hari krismas,

18 comments:

mama tisya said...

kusyuk arif tgk gf matsalleh dk drive ferrari itu...heheheh.....

mmg pn kalo tgk ank2 mat salleh ni geram btul..comei2

y u y u Z u l a i k h a said...

hehehe.. mummy ^^ contest tu di pilih mengikut creativity la :) mummy join laa :)

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah2, pandai lil ariff jeling2 kat minah mat salleh tu ek, nak ngorat ke...memang cute anak masalah ni dah la putih melepak kan kalo yang chubby tu lagik geram kita tengok, suka tengok anak korea...cute bangat

Ibu Mifzal Arsyad said...

ambi..tgk ngorat anak mat salleh ke? hehe..arif sopan jer naik ride tuh

kalau sy pulak..x de istilah angan2 nak kawen nga foreigner.. x lalu la..bukan taste kot..sy lagi suka org melayu kita...ada adat n kesopanan..n juga ilmu agama..

Lelord said...

ekekekkekeeee cool ariff..sape ngorat sape ni

mizzura said...

betul2...diorang ni muka memang species barbie doll kan...tapi kalau dah besar tengok banayk jeragat plak kat badan & muka diorang...

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

memang mcm doll..
hehehe...

Farra Dhelina said...

tu la spesies diorg ni mmg ctk2 belaka

ayin~weeweet said...

iPhone 4?waaaweeeeee aliff mcm tergamam je tgk awek sebelah tu hehehe

waalllaa! said...

waaa..syyookk nyer ade awek mat saleh..comel tol dua org nie..

ardinihumaira said...

comel2 :)

tiefazatie said...

wah..cumil la..cm dlm filem..hihi

Fatin a.k.a. Aten said...

hahaa comel je ariff.. msti terpegun tu duk sblh awek mat saleh..

Papa Mifz said...

saling bertentang mata tak tahan tu...yg mat saleh pelik tgk melayu,yg melayu pelik tg mat saleh..hehe

nur said...

MZ
comel betulla.. kalau duarang ni kawen..musti anak eh comel sgt..

ibuayahdamia said...

memang ana2k mat salleh ni comell2 kan...may be sebab kulit diaorg...

ummi sofiyyah said...

rasenye mcm best jer....hehe..

arfandi said...

Sy teringin kawen dgn minah salleh di syurga x kesah turki ke rusian ke asalkan muka mix2 mcm tu .oh indahnya... ,makbulakan doaku ya Allah

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails