Friday, 3 December 2010

Rezeki 3 december -- 2 winnings today (MOBS + Mama Iqy GA)

(1) uolls perasan tak MOBS is having a daily GA, winner chosen based on fastest email sent

and semua org boleh menang up to 3 times max--and me dh menang kali ketiga semlm :)

rezeki December ni..

hadiah best gak--set buku worth rm30+ -->>>perfect for my zharfan utk belajar menulis, doodling etc


thanks MOBS!!!

(2) second winning for today is....me won bantal comel dari Mama Rifqy GA! siyes excited ni, sbb me jrg menang lucky draw...and the best part, hadiah tu me sukaaa sgt!!!


Result is HERE!

thanks yer Mama Iqy ;)

personal note : 2nd & 3rd winning for December

19 comments:

Cute MuM said...

tahniah sis...
thanks info pasal MOBS tue.. me tak perasan pon pasal GA tue..pasnie leh cubalah..

ummi sofiyyah said...

wah best..tahniah....!!!

Nana said...

tahniah..
dah 3 menang utk dec
fuh!
rezeki btol

SyUhAdA said...

thniah akak~!!

dah mng kali ke-3 dah utk bln nie..

ADEEYA said...

congrats mamazharfan! :D

mama rifQy said...

memang rezeki la sis!! me pon terkejut tauuuuuuuuu!!heheehhee..

Tahniah skali lagik yaa

aZLiNa aZiZ said...

Suka lah kalau tengok akak menang contest. Ni yang rasa nak aktif bercontest pula ni. Mana tau rezeki anak. Tihihi ;p

tiefazatie said...

wah..tahniah sis!tue bertuah tue,..hihi

ibuayahdamia said...

wow...memang bertuah lah you ni...

tahniah

LyNn'Azlina said...

tahniah..rezeki selalu menyebelahi sis...

haszuraidah ishak said...

wahhh..tahniah sis..

Nak Pasang Facebook Like & Retweet Button

MamaYatie said...

tahniah! semoga terus murah rezeki..

Fatin a.k.a. Aten said...

baru masuk few days december, MZ dah menang mcm2.. ni kalau kira purata mau menang 30x sebulan.. =)

nur said...

tahniah .. baru masuk dec dah menang banyak! berbaloi u
ALL IN ONE

Myra Jay said...

Wahhh, thniah.. bestnyer dapat bantal comell tu... :)

kakyong said...

kakyong kan selalu terlepas peluang.. sbb bila online jer... tgk2 dah lebih 5 jam gA mobs tu on... huhuu.. ade la juga 3-4 kali try.. tp memang xde rezeki la sbb dah lambat....

btw, tahniah.. u pun memang so lucky sbb menang bantal tu... ;)

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah menag lagik tu tahniah k banyak dah koleksi hadiah kemenangan kan, tapi join contest majalah hadiahnya best2 kan

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah menag lagik tu tahniah k banyak dah koleksi hadiah kemenangan kan, tapi join contest majalah hadiahnya best2 kan

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah menag lagik tu tahniah k banyak dah koleksi hadiah kemenangan kan, tapi join contest majalah hadiahnya best2 kan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails