Monday, 13 December 2010

my zharfan dpt 3 keping kad raya tu....RAYA KRISMAS daaaaa

ari jumaat lepas, my zharfan bawak balik 3 keping kad...
comel kad2 ni...
kad raya krismas...

one from his class teacher --Ms Cooke--siap ada kartun lg Miss Cooke lukis tu

the other two cards from zharfan's class mates...

kat UK ni, kad ucapan sgtlah  MURAH!!! sbb budaya kat sini memang penting bab2 bagi cards, sama gak dgn fresh flowers...kat UK ni, satu bouquet roses like 10 stalks, harga dlm 2-3 pound ajer kalau kat Aldi (supermarket dekat umah me)...giller murah kan!!

note : sana sini crowded dgn mat salleh sibuk shopping utk krismas--they all shopping brg2 hadiah for christmas presents...

19 comments:

[-suziey-] said...

waaa byknye dpt kad raya..ekekek:p hmmm msti meriah christmas kt sana..mcm dlm tv tu..hahaha suka tgk cite2 dongeng christmas tu..santa n the dwarfs

Affieza said...

Byknya...blh wak koleksi ni...

kay yea said...

hoho..merry xmas yaw~~

ibuayahdamia said...

wahhh..cantik2 kad krismas kan...mesti meriah sakan x-mas kat sana...

Alin Marlini said...

bilalah boleh pi UK....mesti best kan...

puteri cahaya. said...

wow!.. comel :)

aZLiNa aZiZ said...

Ahaha. Saya pun dapat. Tapi dari patient la. Majoriti patient Sabahan ni beragama Kristian. Heheh. Tapi bukan dapat in person la, dorang bagi untuk semua staff. =)

Mama Rayyan said...

kat malaysia time raya aritu,kad2 raya tak laku...he3.sume wish online@guna e-card.

Fatin a.k.a. Aten said...

bgus betul dorang masih guna kad.. kat Malaysia ni kad dah mcm tak laku.. posmen pun xde dah terkejar2 nak anta kad raya..

Mama Zharfan said...

@suziey : yepp..meriah gak kat sini, esp kat shopping complex--deco2 krismas kan plus org2 bz shopping utk krismas tu..

@Addieza : :) yepp

@kay yea : hohoho ;)

@ibuayahdamia : yepp...meriah sakan ;)

@alin marlini : jom jom jom Air Asia kan ada ;)

@putri cahaya : :) :)

@azlina aziz : oooo...dpt kad dari patients yer ;) sweet tu..

@Mama Rayyan & Aten : tu la, dh tak relevan sgt kan bab2 card ni...kat sini, sbb nak letak kad tu kat christmas tree kot..

asfiedaimpiana said...

Salam sis, sis nak hadiah tak, cepat bg komen kat entri br saya sekarang!! Ekekeekeee

tiefazatie said...

waah!!!best gle!hihi..cumil2..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

sgt best...
hehehe....

ardinihumaira said...

dni semalam bergambar sakan kat kb.. ado pokok krismas. hehe

ummi sofiyyah said...

bestnya dapat rasa sambut krismas kat sana...dapat kad lagi....skrg kad raya pun dah susah nak dapat.. semua e-card jer...

nur said...

bestnya dapat kad raya yer..
ALL IN ONE

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah kat sana still pemes pakai kad ni ek, kat malaysia dah pakai email & sms je...dah lama takd apat kad raya

cikpia said...

me suka beli xmas cards kat malaysia nie...... sangat cute and normally are pop ups...... kekadang sayang nak bagi orang, simpan wat collection sendiri ja..... =)

kayyana said...

sambut krismas di sana yer?? beshnyer

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails