Saturday, 18 December 2010

me masih berhutang dgn uolls


me ingat tau, tak lupa..me tangguh2 sbb me belum dpt camera tu hehehe..last few days, mrs ribbon kata dh pos, so otw dh tu my camera ;)

me akan pilih lucky winners among those yg vote utk me for red ribbon contest for me to win the camera.

me dh print pun list nama all those voters..tinggal nak gunting and buat cabutan ajer tau...me print from both my entry and red ribbon punya entry..so tak de nama yg tercicir ie yg vote me tu...dun worry yer

how many winners agaknya?

tunggu......

prizes? FM ok ker? ada yg nak choc ferrero rocher ker? me ok jer--sbb kat sini murah dari msia ;)



20 comments:

ibuayahdamia said...

yeayyy...murah rezeki you...

eh nama ayu ader tak???

azlina aziz said...

Hahaha. Yeke kak? Aiseh. Patutla gatal2 tangan tadi. *tetiba. :p

Actually, tak terpikir pun akak akan buat lucky draw untuk sape yang vote. Saya vote sebab menyokong akak. Yelah, akak kan suka masuk contest, saya tengok pun suka je. Kira nak bagi semangat la. Hahaha.

Kalau dapat Ferrero Rocher pon saya tak kesah. Harharhar. :)

Nana said...

fuh..fuh...harap2 la kena
xpenah lg menang apa2 dr MZ ni hehehe

Gieyana said...

saya x aci joint dh kan??hehhee

Fatin a.k.a. Aten said...

gdluck utk semua pengomen2 itu.. =) pasni bleh la MZ bergambar dgn kamera baru..

mama tisya said...

sy nk fm..mcm la menang...hehehehhe

Ikah said...

mz, nak ferero roche yg besarr!!

Ya ALya said...

hehehehe...rasanya cam tak de join je.....siapa yg menang good luck tau...

BUNGA said...

rajin MZ buat cabutan bertuah.. semoga dimurahkan rezeki MZ :)

tiefazatie said...

wah...best la sis nie..hihi...=)

Lily & Auz Homemade Chocolate & Cake said...

salam mama...sorry keluar tajuk ni...sbnrnya nk tgglkan jejak tp..lambat giler loading nk tggu shoutbox...so tggl kat sini kira halal lah yeh..uhuk uhuk

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah seronoknya kalo undi ada hadiah, mesti hadiahnya pun best2 kan....

UnGu VioLet said...

wahhh... bestnyeee....

ardinihumaira said...

fuh bestnye kalo menang camera tu ^__^

. . . h u s n a . . . said...

FM tu pe ???

kakyong said...

ade cabutan yer... hrap2 nama kakyong NAIk... ekekkkekekkk...

EiJa ZaQuaN said...

wah sape la agaknye yang bertuah nnti..hope me one off the lucky one..hehhehe..:)

nur said...

MZ
my name ada ke?..hehe.. apa pun u deserve la kamera tu.. u r genius!!!

ALL IN ONE

MamaYatie said...

mz menang bukan kerana our vote semata..mmg n3 tur best giler! u deserved it!

ummi sofiyyah said...

Tahniah siap2 pd yg menang nnti...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails