Monday, 27 December 2010

Lagi rezeki December :) me menang 1st GA My Dear Closet

Alhamdulillah, ada lagi rezeki me utk December :)

me menang 1st GA My Dear Closet :) hadiahnya brg2 hasil handmade craft yg sgt cute mute :)


tq My Dear Closet sbb sudi pilih me as the main prize winner

congrats to all other winners too :)

me risau gak, bila asyik/byk (byk ker??) publish entry psl my winning (me tak de lah niat nak show off ke apa--not worth showing off pun--kalau me menang RM1juta ke, barulah berbaloi show off, tu pun tak bolehh gak sbb jd riyak, berdosa besar tuu!! ish panjang lak me membebel ni)--actually, ianya sekadar catatan peribadi blog me, juga sbg ucapan thanks+appreciation utk contest/GA organizer and berkongsi kegembiraan dgn my readers/followers/visitors, and kalau boleh, utk motivate those yg suka join contest montest ni utk teruskan usaha gigih :)--and sgt2 bertepatan dgn theme blog me kan Miles of Smile--every winning is a SMILE for me...

personal note : 20th winning for December!


22 comments:

eT said...

tahniah...murah rezeki akak...:)

EiJa ZaQuaN said...

tahniah mama zharfan..mmg mmberi semangat utk yg lain pun joint contest..

setuju dgn pendapat mama zharfan..bkn la niat nak menunjuk2..ianya sbg kenangan kita pernah menang contest/GA..w/pun hadiahnye kecik tp sgt2 menghargainya..dan tentu2la sbg ucapan terima kasih kpd pihak penganjur..:D

miMiE aZiMaSK ^V^ said...

salam...

tahniah...

ini blog peribadi kan..
so rasanya takder masalah..
bukan nyer show off atau apa...
dah nama pun blog peribadi..
so visitor blog nie kena admit la dengan apa yg dihidangkan oleh tuan rumah... :D

tahniah again... :D

Nur Ezzat said...

ngeee~ mama zharfan mmg selalu menang! tahniah!!!! suka baca ur entry....memang best!

gud luck !

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

tahniah suzie, moga makin murah rezeki k, kita kena amik ilmu dari suzie ni, tapi kita malas plak nak join GA lately

Nana said...

tahniah...
heheh yes btol2 stuju kita bukan nk show off pon..saje nk kongsi kegembiraan & kasi semangat kt mereka2 yg xpenah menang kan heee

Anonymous said...

kat krafaina pun ada rezeki u

http://krafaina.blogspot.com/

Alynn Notnot said...

wow! tahniah sbb menang GA :D

ibuayahdamia said...

tahniah yer..

apa2 pun, terpulang pada persepsi masing2...niat kita memang bukan nak show off, tapi sekadar utk catattan peribadi dan juga penghargaan kepada organiser contest..secara tak langsung tolong promote blog organiser ngan penaja gak kan..

tapi tu lah..manusia ni banyak ragam kan..

p/s: Oh yer...really appreciated your comments in my both entries today...actually ayu rasa ayu yg jadikan mama zharfan sebagai mentor, sebab banyak sangat menang contest dan GA...ayu GA ni memang kureng nak join walaupun syarat dia mudah...1 more things...rasanya you lagi banyak menang contest..hehe..not me!!!

Em's Family said...

Mama Zharfan ni memang kelas laa :)

Ya ALya said...

tahnian MZ...

AyuArjuna BiGoshh said...

grats suzz :)

Gieyana said...

Tahniah yer..mmg bertuah nie..:D

LyNn'Azlina said...

miles of smiles...
bertepatan sungguh slogan tu sis..
tahniah...

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

tahniah akak...
hehehe...

CikguZue said...

tahniah,
tumpang gembira bila rakan gembira.

[-suziey-] said...

alhamdulillah..rezeki lagi..byk dh menang ni..jenuh nk keep track yg mana xdpt hadiah lagi..hhehee..

ala tu sume rezeki masing2..klu niat just utk personal note..xpela..biarla org nk anggap riak ke ape..yg penting kita tau niat di hati kita :) ape kata org tu..sharing is caring..xkan bila ade problem je nk sharing..bila kegembiraan yg kta dpt harusla share jgk..xgitu.. :)

Nafisa81 said...

meransang blogger baru utk lebih gigih lg..kumpul duit nuff & menang contest/ga

Fana Flora said...

kalau saya, saya tak kisah pun mama zharfan letak entry menang contest. bukan ke tu berita kegembiraan. berita happy kenalah share dengan reader. :D

saya kagum dengan MZ sebab walaupun busy as a PhD student,MZ rajin masuk contest. :DDD

kakyong said...

tahniah.. dah 20 winning...
bila la tuah kakyong nak dtg mencurah2 mcm ni....

nur said...

MZ
ada ke yg marah MZ post pasal winnings ni.. ? Sokong MZ terus post sebagai motivasi untuk kami2 ni.. kekadang ada time malas2 nak join tapi bila baca entry kemenangan terus g join kontes2.. pembakar semangat oke..teruskan!! Nanti cucu2 tengok boleh diorang tulis dlm blog derang plak..

tiefazatie said...

wah..tahniah sis!myrah btol rezeki sis kan..hihi..ala..xpe..nie kan blog sis..so semua n3 winning nie..kenangan utk sis..nice pe..=)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails