Sunday, 5 December 2010

meredah snow pegi skool on Saturday -- mommy & son

me tak pernah pun pegi skool (my univ) on Saturday, tp semlm, for the 1st time, me sengaja pegi skool sbb nak siapkan final proofreading for my thesis...

and my Zharfan pun ikut sama, sbb dia boring kat umah, so Papa boleh concentrate jaga lil Ariff sorang2 kat umah..

me buat keje kat library for about 3 hours, and by 12 noon, semua settle, Alhamdulillah, plan nak submit next week...finally, siap jugak akhirnya..after 3 years and 3 months bergelumang bergelut dgn phd ni...

alang2 dtg skool ari sabtu, student tak ramai, so me & zharfan amik pics kat snow yg tebal tu....zharfan paham sgt mama nya suka amik pics...and he's sporting abis mcm biasa :)

ni some of the pics....mommy & son @Univ of Nottingham, on Saturday 4th December :)

ni zharfan kat dpn library

ni weolls posing2 kat dpn Portland building (atas bukit ni--snow sgt tebal!!)

yuhhuuu...mcm ABC laaaa..kalau letak sirap ;)

mommy posing mcm biasa


zharfan cuba lambung2 snow tu


Mommy & son kat dpn bus stop


zharfan dlm hopper bas--nak balik umah dh ni...


29 comments:

LYaFRINA said...

LYA KAT SINI PON MENGHADAPI MUSIM SEJUK..TP MUSIM SEJUK BERAIR, BUKAN BERAIS..

BUNGA said...

MZ.. smalam saya pegi meluncur salji kat tasik tu. nampak akak tgh berposing kat tmpat tggu bas tu..ingatkan dgn sapelah.. dgn zharfan rupanya.. hehheeee

m!sZ zAL!nA said...

kat mesia pom musim sejuk (mau jugak ckp sejuk) musim tengkujuh :p

Nana said...

hehehe sporting zharfan ek amik gambar mommy posing2
hehe btol la tinggal ltk sirap, air gula merah & susu jadi la ABC heheh

SHAZA said...

wah sernok ker dgn snow tuh.mesti sejuk giler kat sana kan...

mama tisya said...

bestnye tgk gmbr uolsss main salji

kakyong said...

cam ais kepal jer.. hehehhe.. besar lak tu...

bas depa lawo la..

ADEEYA said...

Seronoknye tgk you guys main snow. Teringin...

mrs Gee :) said...

wow..best nyeww...

Ikah said...

kat sini pon sejuk gaks...tp sana ada snow...wauuu bestt!!

Syima Emi said...

bestnya tgk zharfan dan mamanya main snow.. dan zharfan mmg sporting habis kan kalau bab2 amek gambar ni... mmg layan je... hehehe

Qaseh dalia adelia said...

wah beznye leh men salji..sini men ujan haha,ujan pun dah xtahan sejuk nye

Fatin a.k.a. Aten said...

dah makin besar zharfan.. b a gud boy okay~ suka tgk pic MZ nain salji.. =)

idah @mama izzya said...

seronoknyer main snow..bilala agaknyer dpt peluang camtu...

nur said...

hepinye leh men salji.. kat sini kene beli tu salji.. 2.00 semangkuk.. hehe ABC la tu
ALL IN ONE

Farra Dhelina said...

bestnya kak..a'a la dh mcm ABC hehe

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

cantek nye suasana....

Suhana Shuib said...

bestnya.. me luv snow...

::sherry:: said...

Wah ! bestnya main snow ! hehe. ;D

Em's Family said...

zharfan dah besar.. dah bleh amik gambar mommy dia :)

aZLiNa aZiZ said...

Kak, bestnya. Teringin nak duduk atas salji tebal. Uhuhu. ;p

tiefazatie said...

haha..cumil2!!yeay!!dah siap yaa sis!chaiyok!

mama rifQy said...

waaaa!! best ngattt!!

ibuayahdamia said...

nanti kalau dah balik mesia, momen ni pasti dirindui kan

Affieza said...

Syoknya meredah salji smbil snap pics2 yg menarik...

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah bestnya suzie kita teringin nak merasa musim snow ni mesti bestkan...

ummi sofiyyah said...

eee..sejukkkkk!!!!

akmafaizal said...

wee...sonoknye main salji.. :)

EiJa ZaQuaN said...

bestnye..dpt pulak zharfan yg mmg sporting bergmbar..:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails