Wednesday, 29 December 2010

Aisehhh..me kena tegur dgn Bro Eyriqazz ler plak...

me bgn pagi, on kan laptop..moderate kan komen, check dashboard..aisehhh
ada entry khas kat blog tersohor Bro Eyriqazz a.k.a GTO -- blog me kena komen ler plak

GTO buat segmen tegur menegur..suspens gak baca mula2 tu..risau gak kot2 kena kutuk2 hahahaah
then lps baca, tersenyum2..suka sbb dpt komen +teguran dari sifu me in blogging ni...rasanya teguran ikhlas daro seorg otai blogger kpd seorg newbie blogger (me ler tu)

kalau uolls belum terjah and rasa nak terjah, sila click SINI -- ada 3 blog yg dipilih utk segmen kali ini..and kalau uolls komen kat entry GTO tu, dpt points gak tau  kalau terpilih sbg constructive comment (boleh convert to cash!! sgt lah beshhhh)

ni me copy paste teguran GTO yg me dpt psl blog me..



Teguran :
1) On the positive notes, tahniah, u r on the right direction. Semakin banyak contest dimenangi, gambar diblog semakin menarik hati, dan gaya penulisan semakin menarik untuk berkunjung lagi. Tahniah, saya bangga dengan pencapaian dan kesungguhan kamu.

2) Psst,rasanya link blog lebih sesuai berada di sebelah kanan di mana mouse berada di situ, 3 column juga n some of the widget boleh lagi dikemaskini. Nampak lebih tersusun,kemas dan sejuk mata memandang.

3) Oh, salah satu widget yang berada di blog mama Zharfan yang saya tak suka adalah My Counter Widgeo,dushh, pop up yang keluar really annoying. Suggestion, mungkin boleh letak yang histats or yang tidak annoying.

4) Tahniah again, bangga dengan kesungguhan kamu, tengah sambung Phd, namun pandai membahagikan masa. Sila la terjahi...
now me nak tanya uolls, betul ke widget My Counter Widgeo tu sgt annoying?? byk pop ups yer sbb widget tu?? me tak perasan sgt that it is annoying..kalau betullah annoying, me akan remove ari ni gak..sila response yer..
and mcm mana me nak letak histats counter mcm yg GTO suggests tu?? adess --me separa celik jer bab2 ni :p

tq uolls!!



28 comments:

Peri PiA said...

me suke kalau kena tegur mcm ni ;)

ha'ah..xsuke pop up tu

pop up komen me suke he2

me pon xtau blog me ade ke pop up mcm tu

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

kalau kemaskini macam komen di no 2 mungkit widget tue tak nampak mengangu..tapi kalau macam sekarang mungkin nampak menggangu kot..hehe

man yusoef said...

tak annoying pon widgeo..cam kat blog org lain gak je

Nafisa81 said...

tak perasan pulak..widgeo tu apa?

lynn angel said...

sy setuju kalau all links berada di sebelah kanan.. senang nak klik2, xyah merentas desa.. :)

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah bestnya ada BRO datang tegur, ala kalo blog cipu kita ni mesti depa tak mau singgah kan, setuju la suzie letak bloglist tu blah kanan...ape pun blog suzie memang AWESOME..

[-suziey-] said...

widgeo tu rsnya byk gk blog pop up camtu..nape ek? hahhah lg xbrapa celik ni..ekkeekke:D

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

kqlqu teguran membina xpe la...

Myvitrd said...

memang betul.. sebelum ni saya ada pakai juga widget tu..lepas kena tegur dengan blogger.. terus buang sebab ganggung setiap kali loading page.. sebab ada keluar popup..

apa pon blog pink ni..cantik..

Wansteddy Tales said...

wan pn dah buang widgeo. bg server slow cm sesetgh blogger mmg mkn iklannya agak disturb. perlahankan lg kita punya server. kunjung petang pulak harini... saspen gak sbb naik header tu ingtkn kena tegur psl header hahahah

MAMA MIRZA said...

best ler kak ada org view nad comment.. terutama dari blogger senior.. widgeo tuh.. serius.. sy tak suka... :)

shera haifa said...

bstkan lau kene tegur,kita dpt tingkatkan blog kita pd tahap yg lbh baik..

gud luck sis

:: Zanna :: said...

seronoknya ada org tegur mcm ni boleh buat yg lebih baik...huhu~~

saya setuju pasal widgeo tu..dulu zanna guna yg ni gak.. lps ada heaker tros tukar yg lain huk2..

Nafisa81 said...

still dunno apa bende widgeo tu..ah abaikan..

deqdeq said...

psl widget widgeo mmg la kak...bila msk jer blog akak...mula kuar pop up window...

tu yg really annoyying....

klu akak nak yg lbj kurang mcm widgeo, akak boleh cuba yang ni plak...sbb DeQdEq pun guna ni...
http://www.99counters.com/

kakyong said...

memang widgeo tu annying sbb dia akan pop-up ads.. ech time kena tutup ads tu.. kdg2 mencik gak.. kalo 3 blog yg guna widgeo & 3-3 blog tu kakyong buka.. memang akan pop-up 3 ads.. kdg2 lappy leh jam...

u tak perasan sbb hanya vsitor jer yg dpt.. setengah org browser dia memang ade function utk stop kan pop-up ads/window ni...

btw, gud direview oleh GTO & kritikan yg sgt membina... tahniah

nur said...

MZ da buang ke.. tada pun
ALL IN ONE

ardinihumaira said...

;) bestnye bro eyriqazz sudi beri pandangan

amyeryn said...

wah GTO bg teguran..kalo nk tau lebih lanjut kena tnye GTO la...mmg byk widget widgeo tu popup kalo buka certain blog

Em's Family said...

if you ask me.. the widget is quite annoying :) haha selalunyer bende2 macam tu i jumpe blog adik adik remaja kite je.. kite ni dah berusia usia ni err.. tak sesuai la i rasa haha.. sebab kadang2 tu bukan nyer keluar gambar elok2 kan

Eyriqazz said...

salam mama zharfan,

thanks for the entry n thanks kerana mengambil teguran pada sudut positif..yup,i know most people like to hear constructive feedback dari komen memuji memanjang..so ,that's y saya wujudkan segmen tegur menegur,sub to segmen terjah...hik3...take shorter time tapi straight to the point..

tiefazatie said...

wah....tahniah sis..best tue dpt teguran dr yg otai kan2..all da best sis!..tp ifa xpenah lak kne popup ads dr blog sis kalu xsilap la..hihi..neway mg blog sis dh kemas nie..hihi

kak ina kl (1) said...

akak memang suka kena tegur tapi biarlah teguran yang membina kan.

ummi sofiyyah said...

x pandai la benda2 ni...sungguh sedih....

nur said...

MZ
bRo Eyriqazz datang lagi tu bagi komen.. nak join tapi sogan lak.. jenguk dulu la..
tahniah again.. apa pun 'like' ur blog..
ALL IN ONE

Oyis said...

wah otai dtg jenguk blog ni, and siap komen tu. it's a priviledge!

deqdeq said...

mcm mana kak guna counter yg baru tu...hehhehe...

cikpia said...

suka nya dapat teguran dari otai...... good to improve our blog kan???

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails