Monday, 27 December 2010

Abg & adik

time flies...cepat jer masa berlalu..and tgk2, dh besar pun my 2 boys ni..adakah ini bermakna me bertambah tua...ohh

entry ni adalah entry bergambar--just nak letak pics my 2 boys--utk tatapan dan kenangan me di kemudian hari :) dan juga kenangan anak2--tu pun kalau blog ni masih wujud bila diaorg dh besar nanti--besar tu means diaorg masuk sek men/masuk univ ;)









adik dh semakin besar, bijak, paham byk benda--semua benda pun nak tiru apa yg abg buat hehehhe


note : sgt2 terhibur melihat anak2 main sama2..happy2, tp pening gak time diorg bergaduh--most of the times abg yg nangis sbb dia mengalah and bagi toys kat adik bila dua2 berebut toys yg sama...
can't imagine if I were to have a baby girl one day--nope...but definitely not now..if ever..

24 comments:

Farra Dhelina said...

oh terbalik, mcm fra, abg yg buli adik..adik selalu mengalah..

mama rifQy said...

so sweeetttt!!!

CaDLyNN said...

comel~ both abg dan adik...

ardinihumaira said...

ololoo abang yang baik hati ;)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

oo dah ada niat ye nak ada girlll??? hehe selalu kalau ada niat cepat dapat tue haha

Watie Rose said...

seronok kan tgk anak2 membesar depan mata...

mummy_ayu said...

samala dgn ayu pun..jenuh kalu masuk bab diaorg bergaduh..ayu tgk keadaan..kadang2 adik buli abang..kadang2 abg buli adik..

sW33tdARLiNG said...

suka kaaan depa dapat kawan sama2... tak payah ler gaduh ngan anak orang lain...
Inviting You To Join Give Away PILIH THEME BLOG

waalllaa! said...

waa..tiut miut nyer diorg nie..geramnyer..

sal said...

amboi..comey2nya hero ni..

maslinamansor said...

rasanya mesti sampai dewasa mereka rapat.

EiJa ZaQuaN said...

mmg nmpk loving diorg ni..suka tgk lil arif time terseyum..sgt chumell..

MamaYatie said...

so sweet la abg & adik ni..mmg cenggitu kot MZ..anak ke 2 ni garang sket..same goes to me..nnt along jugak nangis..

Nafisa81 said...

yang kecik tu lahir tahun berapa kak??

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

alahai cute nya abang beralah ek.kalo balqis ada adeq nanti camne la ek, hope leh beralah denagn adeq

Oyis said...

bestnya ada kawan utk main n gaduh sama2. i ni nak kena bg aisyah adik soon, asyik ajak mummy ngan ayah dia aje main games dia semua, hide n seek la, dancing la... terasa muda semula main permainan kanak2 ni hehehe

ibuayahdamia said...

oh yer...kita sama kes..adik buli kakak yer..sebab aleesya looks more feminin...adik pulak looks more cheeky...btw..dua2 pun sama rata jer kan layanan..

tapi sungguh lah...zharfan similar to you tau...ariff macam papanya..

Em's Family said...

Adik I tengok sangat cheeky, maybe tengah exploring the world.. tu yang ape abang buat, mesti ikut.. abang dia anak sulung, memang nak tak nak, kene beralah tu memang selalu :D

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

dua2 sgt comel...
hhehehe....

[-suziey-] said...

hiks..lg ler byk ragam klu ank dh 2 kan.i ank baru satu pn dh rasa ragam2nya..tp tu sume sweet moment..kena nikmati :)

Fana Flora said...

suka sangat tgk bond antre adik bradik especially budak lelaki. tak tahu kenapa mungkin sbb adik badek sume perempuan kot. hehee

kakyong said...

buahhati pengarang jantung..
anak2 kalo bergaduh ni, cepat jer depa berbaik.. tp ade masa tu masing2 tak mau mengalah... letih...

nur said...

MZ
sanagt comey..
si abang ni dah makin matured da nampaknya.. muka bertanggungjawab abis.. bila nak tambah bb gegerl!! cepat2.. Sempatkan untuk masuk photoshoot2 tu.. Leh pakaikan gown.. aduhai.. mesti comel..

tiefazatie said...

comelnye dorg sis..btw..baek btol abg ye..abg lak yg nangis nie..huhu..wah..kalu sis dpt baby gurl..pasti lagi meriah blog nie..hihi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails