Thursday, 2 December 2010

because me teruja and kagum tgk entry psl Alexa ranking kat blog Ben Ashaari..

semlm, me ternampak blogger otai lagi famous Ben Ashaari buat entry psl his latest Alexa ranking--menjunam kononnya--now kat 311 ranking kat Msia tu!!! tak tau la apa ranking nyer sebelum ni kan...

me pun, mcm biasa, gatal tgn nak check my Alexa ranking--bukan nak compare dgn Ben ni, sbb mcm langit dgn bumi pun..
me cuma nak tau ada apa2 peningkatan tak...sbb last sekali me check ialah 23 nov yg lps, ie lebih kurang seminggu yg lps lah...ni ranking me on 23 nov..-kat Msia me ranking 1,957

and ni plak ranking me smlm...siyes!! ada peningkatan rupanya!! even after a week pun!!!, now ranking me kat Msia adalah 1,660!!!

ranking yg membuatkan me tersenyum sorang2 dpn laptop ngeh ngeh ngeh

sbb me target nak capai ranking bwh 1k kat msia-- mcm dh dekat gak nak capai target me tu...
anyway, my blog traffic for last week and this week maintain ajer pun, dlm 300-700 UV daily, page views ada gak once i while cecah 1k :) ,and dptlah 4k UV seminggu :) --ok jer utk sebuah blog kecik....I owe it to uolls yg tak jemu2 singgah kat blog kecik me ni...sbb masa me sgt2 terhad utk BW kaw2 punya...everyday, on average me BW dlm 50 blogs kot..sbb kekangan masa--me rasa bersalah kalau tak bls kunjugan those yg selalu dtg ke blog me, those yg selalu komen kat entry tanpa jemu2...THANKS UOLLS!!!

ni traffic last week ni

saper2 yg rajin & curious or just suka-suki nak tau masing2 punya ranking,
sila2 yer,click jer kat link ni : ALEXA RANKING--
then taip alamat blog kat kotak yg disediakan


note : congrats to ifa sbb ranking bwh 1k now kat Msia! keep it up yer :)

16 comments:

MyraAyreen ^^ said...

Woah , congrats .
Gud Luck !

cik hani said...

hehe. tahniah...!sy akan tetap sokong blog ni :)

Unknown said...

waaa...hebat hebat...

Hezesuze said...

hebatnye uols...hehe

tiefazatie said...

wah...nice la sis..ifa malu..haha..

tiefazatie said...

eh..ada ke tadi nie nama ifa sis..xperasan pun..malu la sis..haha..adoi la..blog picisan itu...adeh..tq sis..=)..sis pun boleh tue!chaiyok!

Pink Pearl Lady said...

nice...cantik,tau sbb apa sbb warna pink itu yg pntg...

mama_umar_maryam said...

weeee..percayelah,sooner top 1k nih ;)

cikpuanhady said...

wahhh..mantap giloss kak..sama2 kita berusaha sis..

zalizalu said...

pergh mama... dasatnya... saya tak pernah lebih dari 200 uv sehari.. paling ramai pon 180... huhu... dasat2.. tahniah.. takut nak tgk ranking blog sendiri... huhu

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Salam... first time kot I tulis komen kt sini.

Klu tak silap saya, Alexa paling suka kalau kita byk bercerita tentangnya (buat entry).. semakin kita cerita semakin naik ranking.. wallahualam... tak ingat la terbaca kt mana.. Betul ke?

ardinihumaira said...

tahniah kak! :D


p/s: sorry asik lewat dni berkunjung... tenet dni meroyan ni kak. sobs sobss :'( blog sendiri pun tak berupdate. putus harapan nak update wwuuwuwuw nanges

AzianKhalil said...

ahai...segan nak tgk rank sendiri..

ummi sofiyyah said...

bagus..bagus...ada peningkatan...!!good job...hehe...go,go for ranking below 1K...sokongan padu ni!

amyeryn said...

wah dh 700++ UV..tahniah

FatinJelita said...

sekejap je ni, tak lama lg dpt la rank below 1k.. gdluck MZ~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails