Tuesday, 28 December 2010

TQ Heartbeat!! me dh dpt my 1st cash out :) direct masuk dlm my maybank a/c :)

wpun income nya tak sekencang BE nuff (kalau dpt BE ler)...tapi beshh jer bila dpt jugak income dari Heartbeat ni!!!

me request cash out last 2 week, and ari ni, duit tu dh masuk direct dlm maybank account :) prosesnya faster and easier dari Nuffnang!!

my 1st cash out RM66.32 ajer pun, tp duit free kan, saper nak bagi  kalau bukan hasil blogging --Nuff, Heartbeat, menang blog contest--semuanya hasil blogging bagi me!!


uolls dh berheartbeat ker?
kalau belum, jgn ragu2 yer...sila click heartbeat banner kat my blog ni.. ( kat bwh my header tu) and then ikut steps2 simple utk register as member (AFFILIATE) and then tampal code kat blog uolls
the sooner uolls join, the better ---sbb uolls dh mula boleh kumpul income kan -- payment based on click, and berapa ramai ur frens yg sudi join jd member ie affiliate/gantung banner kat blog masing2 :)

and again, Heartbeat takkan affect our Nuffnang gliterati status tau, sbb Heartbeat bukan Nuffnang competitor.
more details click my past entry HERE!!

note : mode ceria everytime dpt duit hehehe


33 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

ceria2 selalu....

mummy_ayu said...

baru tau pasal heart beat nie..

Watie Rose said...

kalau takder effect kat nuff ok lah..nak cuba gak tu...

FaiHash said...

tehee! best nya sis :) ijah pun dh try heartbeat. tehehe.

[-suziey-] said...

rezeki gk tu..ouh xbuat lagi..agk kebizian..huhu..

Alin Marlini said...

Kak Suzie..memang tak tau psl heartbeat nipun..nak trylah..kan dah jd ahli gliterati...

*∽ IZAN ∽* said...

wohhh..! menarik nihh.. leh tengokkk gakkk

fatin hanani said...

mz..ni nak jion cm na eh..
jels la tgk duit banyk2 tu hehe
nak jion gak..

MamaYatie said...

tahniah MZ..saya dah ada heartbeat..sejak mz duk promote2..hihi..tq yer for sharing this

cik dah ganu kiter said...

baru register..kui..kui
tp lum faham cemana heartbeat berfungsi..kena klik2 ker?

sOFiAn said...

cam best jer....huuhuhuhu...

far_east said...

xder efek ngan nuff ekk...nak try laaa ko camtue..

nora said...

kena try gak ni

kakyong said...

wah best.. memang best bila dpt hadiah cash...

nanti nak try jugak la... asyik tertangguh je nak explore benda ni...

Gieyana said...

LAling...alhamdulillah kan..rezeki tue..mmg sokong sesangat..sapa nk kasi RM tue free jer kan!..:D

Ustaz Love said...

Salam..

Ustaz Love pun dah join.. tapi slow je pendapatan.. sbb UV tak ramai, takde sape nak klik iklan :D

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah tahniah la suzie makin mencurah2 rezeki tu...kita ada try wat tapi tak jadik la nanti nak belajo dengan suzie leh

m!sZ zAL!nA said...

da ada heartbeat tp baru dapat duaposen.. hikhik

puteri cahaya. said...

wah.. ye ke.. ceria nye.. suke juge.. nak try explore lah juga

mama rifQy said...

Bestnyeeee..Rezeki MamaZharfan!!

Nana said...

ntah bila nk reg heartbeat ni
agknye kan dah bape ribu la kan duit mz menang2 contest ni

ibuayahdamia said...

ayu dah letak heartbeat kat blog ayu..ader lah dalam RM1 je...hehe..ok lah ..lama2 jadi bukit..

congrats yer...asyik dapat duit jer..haruslah happy kan..

mama_umar_maryam said...

blm buat lg jugak..ishk manjang x smpt!

MrS. F!zA said...

dhlma nk try tp tkut status glierati nuffng trik plk..ok ke kak suzie?

fatin hanani said...

serius ni mz x ggu nuggnang hehe
fatin dah wat...

tapi tkt nuffnang majok

nur said...

MZ
dah join juga.. tapi takde la dapat banyak camni.. agaknya 3-4 tahun lagi kot leh cash out.. btw thanks kongsi

LyNn'Azlina said...

bestnya dh leh cashout...
sy pny lambat lagi..hehe..xper2..lama2 jadi bukit..

CIK IMAKASIHDANI said...

xbole jadik ni...nak join jugak la...hahaha....

Nafisa81 said...

kena tunggu org klik ker??

EiJa ZaQuaN said...

mmg selalu baca ttg heartbeat ni kat blog maam zharfan..tp ntahla knpe mood register ni x sampai2 lagi..hehe

tiefazatie said...

wah..sis...sgt best!terus transfer nie..isk2..mo cbe jg la nt..hihi

ummi sofiyyah said...

nape ummi belum terbukak hati nak belajar cari duit online ni...tolong..!!!

mss fix89 said...

baru belajar jugak wat benda ni..:) tq info ni yerrr...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails