Friday, 23 July 2010

oppss...to mothercare...again?

alkisahnya my zharfan got bday party invitation from his classmate (bday girl tu nama asha-jai, anak mat salleh)...bday party tu themed pirate-princess....so nak kena cari costume pirate la plak...


me memang selalu nampak (&kdg2 belek2 jugak) mcm2 costume kat mothercare...so ada valid reason nak pegi mothercare..again!!! summer sale still on-going :p :p
another important reason kena pegi mothercare coz me nak beli newborn baby set (in basket) nak pos ke msia for my lil nephew yg akan lahir anytime now :) :)

nak plan beli pampers, dh abis la plak offernya...ari tu sempat beli 1 pack ajer pampers on offer...
and sbb ari tu dh beli byk baju utk my boys, so tak beli baju anymore..just beli pirate stuff utk my zharfan ie topi, sword + apa benda yg pakai kat tgn pirate tu...
me tak beli full costume pirate sbb costume nya nampak mcm utk girl (shorts kaler merah + vest itam) and harga pun boleh tahan...rasa mcm membazir..kedekut lah jugak

then me stumbled upon bj pirate for my lil ariff...50% discount sbb last piece, so me tanpa berpikir dua kali terus rembat ajer...lgpun my lil ariff pun akan attend jugak bday party pirate themed tu nanti :)

lawa kotak bj pirate ni
ni pic my zharfan kat dpn mothercare :p


and ni pic dress yg me ckp me berkenan tu...it's a maternity dress, tp kaler sgt sweet..my taste ni..harga mahal giller :p

nilah rupanya set newborn utk my lil nephew - cantik banget!!!


17 comments:

mamalieyna said...

waah muka puas hati zharfan depan mothercare..sbb dpt cari apa yg dikehendaki! ^_^..bestnye attend besday party ikut theme..

Momma Mia said...

alahai bestnya... kalo me di sana habis borong baju gal-gal ....

aimi shaniza said...

wah, hepinya zharfan :) beshnya ada party cmni...cik emi pun hepi gak, sbb tgk ada baju baby yg super catnik ;p

cik puan akish said...

wahhh syoknyer....bile la me dpt p sane ..emmm:)

eT said...

ok heh shopping kat mothercare...
nk try gak p sana nnti..hehe
nnti sure macam2 costume ada kan...happening...

maslinamansor said...

ariff pun dapat gak baju pirates... mesti comel bila pakai nanti...

IMAN'S UMI said...

Bestnya Zharfan g perty tema pirates...geramnya tgk set newborn tu,

shaza said...

memang cute baju pirate tu.. btw, i ade tag u utk join contest yer..

fikaryna said...

waa...zharfan pirate encem..huhu..

n sgt heart baju maternity 2..

ch@ said...

seronoknyaaa, zharfan tak mcm pirates pun, jgn lupa tutup mata sebelah ye :D

[-suziey-] said...

waaa sweet je baju belang tu..hiks..tp mcm banduan je..xmcm pirate...hahha

mama_umar_maryam said...

baju maternity tu sgt sweet ok same taste kite..baru smlm p mothercare beli jive stroller tgh sale 40%,heheh..ni kt msia ni..klu zt kt sane ntahla..xde duit dah kot nk blk msia,hahahahah

♥MAMA♥ said...

waaa seronok tul zharfan dpt costum pirate ;-) bestnyer!! anyway tahniah utk arif terpilih top 6 cute baby with toy

AngahSayang2314 said...

wah shopping abis meh.. hehehe

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

wah shopping skn..bestnyaa...
seronok tul zharfan dpt costum pirate..cute lah..:D

Ummi Dania Yasmine said...

nanti lil ariff jadi baby pirate yg cute ('',)

Peri PiA said...

whoa zharfan ala2 jack sparrow


baju mama zharfan ke yg kat belakang zharfan tu?cantik ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails