Friday, 16 July 2010

Do u love surprise? I do...and I got lil surprise again...last nite :)

I guess most of all suka kan kalau ada org buat surprise2 utk kita :) me selalu angan2 bestnya kalau saper bg surprise apa2 kat me (yg best2 la...bukan suprise bad news ke apa plak..)

anyway, last nite, hubby keje shift mlm...ptg tu me balik lewat dari skool...
then, mlm hubby pun siap2 nak gi keje mcm biasa...
then dia ckp..tlg gi amik saputgn dia tertinggal kat bedroom upstairs...me pun naik ke bilik,
and..tadaaa...


me sungguh tak sangka ..in fact tak terpikir langsung hubby beli bunga +kad utk anniversary this year..

biasanya kalau kat msia, we just pegi overnite and short holiday cuti2 msia kat mana2-Alhamdulillah every year without fail (except 1st anniversary sbb masa tu me dlm pantang lps gave birth to zharfan)...secret revealed>>>me tak pernah dpt bunga pun utk anniversary..(kad ada jugak kdg2) so sejak dok UK ni...hubby dh jd romantik ie me dpt bunga utk bday thn ni  + anniversary ni jugak :) :) tq darling..love u..muah mauh :p

so me sebetulnya terkejut sbb tak telintas and tak sangka...so it's a  real surprise :) senyum je me tido..tido sorang2 lah last nite sbb hubby keje mlm kan..(tido dgn ariff actually :p)

so ari ni, we just went out for lunch...bertiga lah, sbb zharfan pegi school :) mkn kat our fav restaurant ie restaurant Pakistan (Khyber Pass)..biasanya amik half chicken utk 2 org mkn, ari ni hubby pegi order one whole chicken la plak..tak abis sikit la sbb muak jugak ratah2 ayam tu :p


and me order cuppies from Anim (my fren kat notts ni)..cute jer cuppiesnya...


actually, we plan to go to paris end of this month, dh siap nak byr duit semua...tp kena postpone la plak, sbb travel agent tu masuk wad...so may be pegi paris bln 9 nanti (time raya :p)...so end of this month we just plan jln2 kat UK ajerlah..maybe nak pegi manchester...jln2 cari mkn :) plan nak gi mkn kat nandos  halal kat manchester...dh book hotel pun :) :)





happy me,

15 comments:

Unknown said...

Happy Anniversary :)

shidasyakirin said...

so sweet!!

gewecun said...

very the bery sweeetttt!!!!

ibuayu said...

happy aniversy.Org lelaki ni jarang nak surprise isteri kan..tapi sesekali dia buat aduh..touching nya..

♥MAMA♥ said...

hihiiii suke bangat mama tgk u all, so sweetttt ;-) a'aa org pompuan mmg camtu suke surprise,mama pun!!!kuikuiii,evrytime papa sara bikin surprise mama senyum2 gataiii gtu,kuikuiii...hepi annvsry to both of u,may god bless u!

Wan Anie said...

happy anniversary... congrats yer

Lady of Leisure said...

happy anniversary... moga kebahagiaan berkekalan.. so sweet... i pun sukaaa kalau dapat bunga, feeling tu susah nak ucapkan...
:)

lady lavender said...

hepi anniversary suzie...semoga kekal ke akhir hayat..aminn..

BUNGA said...

hoho.. baru sempat baca..
happy anniversary!!

suami saya pun kat sini baru rajin bagi bunga, kat mesia tak pulak.. sebab kat sini bunga murah and senang nak cari kot..hehe

Ad Rifza said...

So sweet..hehe..Slmt Ulangtahun Perkahwinan yea..Moga bahagia sokmo2 sampai hujung nyawa..INSYALLAH..

AyuArjuna BiGoshh said...

nak lah bunga itu...heheh

E K A said...

romantic gitu....newat happy anniversary

Unknown said...

hepi anniversary... 6 tahun dah yer.. semoga berbahagia hingga hujung nyawa..

suka la tgk you posing.. muka happy jer..

Cik Akma said...

waaahh so sweettt. cupcakes tu nmpk sgt comell :)

♥ ♥ said...

wah so sweet..romantik jgak husband sis ni yer!..
huhu..cupcakes tu confirm sedap ni..hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails