Thursday, 8 July 2010

me teringin nak buat GA ;)

nak tunggu follower me cukup 300, then me nak buat simple GA as token of appreciation to all my followers yg sudi follow my lil blog ni..

simple GA means lucky draw based lah kan..sbb me rasa kalau buat yg creative entry/slogan based nanti tak de plak org nak join sbb rumit sikit...pic-based may be 2nd GA nanti (heheh belum buat 1st GA dh pikir nak buat 2nd GA tu...:p )
hadiah..of course exclusive dari UK :)


note : me tak de masa nak blogwalking, so memang lambatlah nak reach 300 followers ni :p

9 comments:

BUNGA said...

saya sokongg!!!!!!! hahhaaa.. kalau saya menang, x payah pos hadiah, saya datang rumah mama zharfan sndiri ambik hadiah.. hheheee..
*blm apa2, dh perasan menang...keh3*

tiefazatie said...

wah..best2..hihi...

♥MAMA♥ said...

hihiii samalah ngan kite, sokong 100%,mama kn gler contest montest ni ;-)

kinna said...

sokong..sokong..hehe

Anonymous said...

nak join....
akak punya follower dah cecah ratusan, kira banyak dah la tu...
saya punya duk angka puluh mcm tu juga la...
walau pun surirumah, tetap rasa x cukup masa nak blog walking...
klu study mmg x jenguk blog langsung la jawabnya... heheh

Liza said...

bestnyer, nak dapat hadiah from UK!!!

mama tisya said...

best2 nk gk join cz nk dpt adiah dr UK itupn kalo bertuah la..hehehehe

Syida said...

setuju sgt!tapi ai suka yg takde slogan sbb ai tak kreatip.=)

Unknown said...

ni tak sabo nk join , ni..hehe ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails