Wednesday, 7 July 2010

Do u love attending parenting/mother-baby forum? me YESSSS!

me memang suka attend forum like parenting or mother-baby stuff ni..masa me mula2 bergelar ibu, byk jugak forum yg me sempat attend, biasanya organized by parenting magazine like Parenthood & Mami Baby (Today Publishing) and Pa Ma (Karangkraf)..selain dpt ilmu, biasanya me dpt/akan jumpa kwn2 yg sama minat, then sambil tu boleh shopping/survey latest baby products on market (sbb biasanya ada promoter jual brg2 baby) and yg paling BEST ialah dpt join lucky draw...tp kan....sob sob...me tak pernah plak lucky sepanjang attend parenting forum in past few years..

me still remember, masa me attend one forum kat Hotel kat KL under Avent as one of the co-organizers(Federal Hotel ke apa nama kalau tak silap), ada sorang my ex-coursemate attend jugak...and she won the lucky draw!! me plak pulang tgn kosong huhuhu

and masa me attend one parenting forum kat Sunway Hotel organized by Today Publishing (few years back, tak ingat dh bila exactly), pun me tak menang apa2 lucky draw, padalah hadiah2 teramatlah lumayan ...sedih sedih  :(.........
:) tp me enjoy jer kat forum tu sbb me jumpa kwn - ie kwn baik me now nama ezna..masa tu me attend dgn my zharfan & my sis, sbb hubby keje, and ezna dtg dgn her baby and her hubby :) and adik dia pun dtg jugak dgn her hubby...best jugak mkn2 sama2 , sembang2, and dpt buku free)buku psl parenting masa tu buku tu baru launch)so best lah jugak :)

o yess...me suka attend forum sbb dapat goodie bag/free goodies biasanya baby stufflah

motive of this entry...
sbb me nak share psl one parenting forum ni, under Today Publishing..me dpt email just now...kalau me ada kat Msia me mesti join punya, apa kan daya me jauh di bumi UK ni..

so those frens yg interested bolehlah join yer...boleh dpt ilmu, goodie bag, jumpa kwn2, and kalau LUCKY boleh menang lucky draw yg sgt2 lumayan!!!! fees nya murah jer :)

refer pic /poster kat bwh yer...




5 comments:

*∽ IZAN ∽* said...

wahh.. thanks for sharing!

kinna said...

good info..suke gak g forum/courses tp tgk hari & isu la..

Oyis said...

mamazharfan, i sent u an email sesaje ;)

Unknown said...

macam nak pergi, tapi tak tau manenyer lah swan hotel tu.. huhu dengar pun tidak..

tapi bile tengok RM10,000 for grab!! hahaha terbeliak2 bijik mata, even though, i always not lucky kalau bab2 lucky draw ni

AyuArjuna BiGoshh said...

i n hubby pergi masa event kat sunway hotel tu...tapi masa tu kita tak kenal lagi... :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails