Monday, 12 July 2010

teaser : its 296, so lagi 4 org yer ..before i launch my GA :)

nama pun GA kan...of course the prize is not a bungalow nor a car..it's just an ole2 from UK, i suka jer nak bagi yg besar2 tp cost post dari UK ke msia teramatlah mahal, mengalahkan harga ole2 tu pulak jdnya kalau brgnyer berat/besar gedabak..o yeah, me dh beli pun hadiahnya :)

pic hadiah will be uploaded soon :) stay tune

me nak bagi 2 prizes, so there will be 2 winners..
one lucky winner (ie lucky draw based) - so everyone stands on equal chance to win
one winner with the 'sweet' slogan...details later
so kalau tak de idea nak buat slogan, u can still win if u are lucky (me myself jarang menang kalau lucky winner based ni hohoho)


ni entry posted from pc @school :p

5 comments:

tiefazatie said...

wah..bestnye sis...=)..nak join nt..hihi

shidasyakirin said...

ramai tgh tunggu nak join nie..hehehe

Syima Emi said...

x sabar nk join gak.. hehe

::Mamalyna:: said...

saya nak join...ehhe

asfiedaimpiana said...

kak...3 to go!....heheee,alamak slogan ker?...emmm klue skit...hihihii

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails