Tuesday, 27 July 2010

Update & sharing of some on-going GREAT baby contests nationwide - which I've to miss to join this year.. :p

I would advise those blogger frens aka mommies to all adorable babies..why not try to join Johnson Baby of the Year 2010 Contest - currently ongoing...who knows this year Johnson terbuka hati nak pilih malay babies plak kan...sbb previous winners mostly non-malays...


details here...hadiah best sbb cash tu...

note : mama aqeel (suziey), mama damia aleesya & damia ayunie, mama sara, and mama2 yg lain juga...sila join yer...rugi wooo kalau tak try...mana tau rezeki baby uolss kan....

another SUPER GRAND contest is Huggies 1 Malaysia 1 Million Moment Contest...hadiah cash RM1m tu!!!! jrg wooo contest kat msia bagi hadiah cash RM1M (other than power root..and long time ago more jutaria kat tv << i remember watching the winner on tv,dia ada kedai basikal :p sorry off topic)

Huggies ni lucky draw based , marketing purpose nak boost sale Huggies diapers...so saper2 yg babies pakai Huggies, join ajerlah...mana tau kot2 ada rezeki ur babies kan...tp kalau terpilih as one of finalists, ada challenge event kan...like main games ke apa i pun tak sure..me masa kat Msia my boys memang pakai huggies & mamy poko (me memang aktif join contest mamy poko masa kat msia lah...:p)

and another on-going contest, yg ni bukan baby contest, just a general consumer contest ie by High 5 / Silver Bird- High 5 Jom Rasa dan Menang...kalau uolls mkn roti brand ni bolehlah join..me masa kat Msia selalu beli bun choc tu sbb Zharfan suka mkn :) last year me ada join contest hi-5 ni, slogan based, menang conso ajer, dpt entrance tix to Silverbird Bread town kat shah alam..burn jer pun sbb tak de masa nak pegi redeem tiket tu...(kena pegi collect tiket kat office silverbird kat shah alam)


details HERE!!

and also KFC Chicky Meal Code Breaker Challenge...hadiahnya sgtlah lumayan tu...


too bad i have to miss all these fantastic contests this year :) :)what to do... tak dapek nak nolon :p

happy comping!!

6 comments:

Unknown said...

me Johnson baby - tak layak anak dah besar

Huggies - tahu, tapi anak pakai Drypers.. will do so lepas lepas ni

KFC- thanks for sharing

High 5 - on the way to participate..

heheheh

alinalan said...

wah byk nyer contest kat lur tuh yg hadiah best2.. thanks for sharing.

Mama Balqis BluePinkBaby said...

ada lagi...contest nutrigen..layari

http://www.mamee.com/

LYaFRINA said...

byknya contest.. slamat join semua contest2 tu.. belum ada feel lagi ni... hehehhe

suzi tq sbb byk support lya slama lya sakit n perlukan sokongan semua.. hnya tuhan dpt mbalasnya.. semoga tuhan merahmati niat suci n keikhlasan suzi & semua kwn2 lain..
tq very much

cikpia said...

banyak nyer contests yang i tatau dan tak nah dengar.... tak keen sangat kot. he he...... minat dok join contests dalam blog ja.... SEKALI ja ritu join yang coffeemate. harap naseb jer....

♥ ♥ said...

MENARIK TU..huhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails