Tuesday, 20 July 2010

Me dpt Tudung Raya yg gorjes - tq hana @inspirasi Hana

now dh masuk seminggu bln Syaaban kan...lg 3 minggu lebih kurang masuk ler bln Ramadhan...then pejam celik pejam celik dh raya...adoyai...me raya kat cni lah thn ni...
ni 2nd time raya kat tmpt org...masa thn 2007 pun raya kat cni..tu lglah seksa, sbb hubby and my boy kat Msia...so this time not that bad lah sbb ada hubby and kids...cuma akan sedih sbb tak dpt salam , cium tgn pipi my mom pg raya nanti :(

emm..ckp psl raya...u all dh beli ke bj raya? me bwk bj yg sedia ada dari msia...
silap2 raya kat paris, sbb hubby kata dia amik annual leave masa raya....dia susah nak cuti..keje kan..

anyway, alkisahnya, me dh terima hadiah yg me menang 1st prize dari Contest Keluargaku Syurgaku...organizer nya Hana pemilik butik Inspirasi Hana...



ni pic dari website Butik Inspirasi Hana

bestnya me dpt tudung yg sgt cantik!!! nama tudung ni Melati Diamond harga RM50..and me dpt jugak hadiah brooch!!! memang sesuai utk raya!!

tq hana @ butik Inspirasi Hana  :) :)

rasa berbaloi menang contest sbb dpt hadiah yg best mcm ni :)

To Hana, tq sooo much!! moga terus sukses dlm ur e-biz yer :)
Alhamdulillah..feeling blessed,

12 comments:

mama rifQy said...

wah ..mmg suweet sangat!

Fieza79 said...

lawa tudung tu...leh pki raye la ye..

Wan Anie said...

memang cantik tudung tu... tahniah yer rezeki kan....

Blog Tinta Comellote

MrS. F!zA said...

wah!dah blh simpan utk raya.. raya di mana tahun ni kak?hehe

IMAN'S UMI said...

Bestnya, dpt hadiah terus bleh wat raya yer...klu kt sana ada x jual tudung camtu?

azura samsuddin said...

tahniah suzi..bes dpt hadiah

Mama Balqis said...

wah cantiknya tudung tu...tahniah!

my-niezzareena said...

bestnyerrrrrr

Hamizah said...

dpt la melaram raya nanti..i pki je yg lama..x preparation raya pon..

Farra Dhelina said...

blh buat tuk raya ni kan kak

[-suziey-] said...

waaa bestnye dh dpt tudung raya merelip..hehe..cantik..brooch tu pn nice..

AngahSayang2314 said...

wah mama dapat hadiah la.. bestnyer tue org kata rezeki kan???

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails