Monday, 12 July 2010

my new blog header - lambat ke cepat nak full load from ur server?

sbb followers dh 286 now..ie dh dekat tu nak cecah 300 (ececece..mcm lah ramai sgt kan :p) ehhh..ramai tu for lil blog like mine, so me pun sibuk la nak buat header yg cun...


so me pun order dari wansteddy studio...so tulah hasilnya yg u all nampak kat my blog ni...
tp sbb my blog punya template header dia size anak gajah, so me takut jd berat pulak utk full load bila org nak dtg jenguk blog me ni....me myself tak  de masalah sbb server kat UK sgt laju..

so u all ..from ur server, cepat ke lambat nak full load my new header ni? comment pls

anyway, wansteddy kata nak cuba kecikkan size pixel ke apa kebenda ..me zero bab2 coding/html ni :P


25 comments:

tiefazatie said...

okie je sis...cm bese..xberat pun..sgt nice header tue..=)

NzA said...

salam...masa buka ok jerrr xde masalah cuma nk penuhkn tu biasa la kena tunggu jap...nice header.

Umialya said...

cantik header tu..

cam saya, ambil masa le sikit, mklm le pakai pakej streamix yg murah, mgkn gak sbb dok kaw. berbukit

Rasanya bukan sbb header kot. hehe

sall said...
This comment has been removed by the author.
sall said...

ok2 je. Sungguh cantik headermu. Yg paling cantik gambar diatassss sekali tu 4 beranak n pasangan sejoli tu...

Yunus Badawi said...

Salam.

Ok aje tadi tapi tak tahulah mungkin hari ni tak ramai org online hehehe

Unknown said...

oke je saya buka

AM said...

cepaaat!
header baru sangat cantik!
;)

Nama aku Ijan said...

Drop to say HI & bcome ur new follower. Nice Header~ but a bit slow..maybe line celcom BB hari x ok =)

Zila Ahmad said...

saja jalan-jalan membuat kunjungan hormat semula... :-)
btw, nice header..!!

Khadija said...

Love your header :)

Unknown said...

cool laa menang banyak.. anyway, ur header is interesting :)

Unknown said...

cool laa menang banyak.. anyway, ur header is interesting :)

~L.o.L.i.P.o.P~ said...

comey3..

loading header tu, kdg2 laju..kadang2 slow..kdg2 kene tunggu bbrp minit br kuar sume..hehehe..

Unknown said...

header cam berat juga la bagi saya...=)

Nia said...

Suzie, kat pc saya takde la lambat sgt, ok je. cuma memang ambik masa sikit nak load.

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ok je..mcm biasalahhhhhhhh

Lynn Nasir said...

salam,

lebih laju dr yg sebelumnya :)

Ibu Aqmar said...

baru nak tanya header baru ke? santekkk...ngeh3 :P

e.l.i.z.@ said...

hurmm ok je la..cuma lambat sikit je nk kasi full header tu display..nice

asfiedaimpiana said...

kak tq for visitng..just nak share jer..best gak g gsth hari tuh.kalu ada akakclg best..pasti sume nak jumper akak,mcm artis gitu...

by the way 4 jer lg nal cukup ke 300 kalu delete n follow balik aci tak? hahahahaaa

asfiedaimpiana said...

kak tq for visitng..just nak share jer..best gak g gsth hari tuh.kalu ada akakclg best..pasti sume nak jumper akak,mcm artis gitu...

by the way 4 jer lg nal cukup ke 300 kalu delete n follow balik aci tak? hahahahaaa

awjan said...

ok jer ni..x heavy sgt...terus load....

Unknown said...

i guna streamyx.. header memang lambat skit utk fullload.. mungkin Kb besar kot.. boleh kecikkan jd 1000px

♥ ♥ said...

eira pun guna streamyx..
header pun lambat nak fullload..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails