Monday, 26 July 2010

it's 399 now..and selamat beribadah yer uolls..mlm nisfu syaaban once a year only..

wah..me excited nyer tgk my followers dh cecah 399!!! that's a lotttt and a real milestone for lil blog like mine :) :) tq tq sgt2 :) u know who u are!! Insya Allah, moga pertalian kita di alam blogging kekal mewangi mesra utuh hehhe since ramai yg suka baca entry on life in UK, i'll try to focus on that, of course other than my MUST entries on contests/GAs lah..

and, mlm ni mlm nisfu syaaban kan..so selamat beribadah...doa yg baik2..Amiin...
kat UK ni lewat 7 jam dari Msia, and now sbb summer, so Maghrib pukul 9.15 pm..

me nak pegi jln2 cuti2 manchester esok pg, so now tgh pulun nak siapkan chapter thesis - sempat lg jenguk blog :p :p

me bersiaran dari pc kat skool,

3 comments:

BUNGA said...

wow..congrats mama zhargan..skrg sdh 400 org..hehe
pegi stadium MU ke??

Em's Family said...

tak pe blog ni selingan jer.. :D

Azmiezas said...

hi mama zharfan or can i call u suzie..

saje je singgah jap kat sini..nak ucap tahniah, dah ramai followers..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails