Wednesday, 7 July 2010

2nd time winning Disney Kleenex Lucky Draw

Alhamdulillah, me won again for May lucky draw online contest ni (me guna nama hubby plak this round)..tp still hadiah conso lah, no rezeki to win the main prize yet...



so what's the prize? last month (April round) me menang Pooh, for May, me won Cinderella :)


so hadiah ni memang utk me ler, sbb me tak de anak perempuan kan :p ...and sbb me masa kecik2 tak de peluang nak main hadiah2 mahal...;) Cinderella ni harga 14 pound ie RM70 ;)

tp zmn kanak2 adalah zmn terindah dlm hidup kan ;) :)



yg kelakarnya, lil Ariff sgt excited with this Cinderella toy, bukannya dia tau ni hadiah for gegirl kan :p



13 comments:

kinna said...

hehe..leh la jd gf-sementara ariff :)

maslinamansor said...

mas cuka kalau dapat hadiah anak patung barbie... kalau dapat la.. :) tapi kalau nak beli, tak terbeli. Tunggu orang hadiahkan... hehehe

taniah atas kemenangan Arif..

EiJa ZaQuaN said...

cute sgt muka excited arif wif cimderella toy..:)

Adyshariz said...

sukenya dia dgn patung tu, comei

ch@ said...

puas hati dia dpt peluk cinderella tu. gf la katanya.

Nana said...

tahniah suziey...

E.L.I.Z.A said...

wahhh syioknya kak! mmg lucky!
cinderella doll tu lawa la..no wonder ariff suka heheh

Farra Dhelina said...

congrts..wah excited nya ariff kak!

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

wahhhhhh
exited nye anak U dah jadi chukkis dah muka dia haha

[-suziey-] said...

next time masukkan nama kita ok utk lucky draw..sbb suzie slalu bertuah..ekekekek:D

pstt..kt mls nk mengsubmit gbr aqeel to mag n other contest...xde masa pn ye..hahhah..dasar permalas..susah nk jadi cam suzie yg rajin ni..hehe

Wansteddy Tales said...

alamak cutenya! nak jugak ><
haha

Ummi Dania Yasmine said...

Dania's favourite cartoon character....sebab apa? dia pakai glass slipper. Cantik sangat (Dania cakap kalau tya kenapa suka cinderella)

mama zharfan said...

@kinna : hehe ariff suka jap jer, then dia buang jer ntah ke mana2 :p

@maslina : sama lah kita, me suka sbb dpt free, sbb kalau nak beli memang takkan beli punya :p

@Eija zaquan : excited sbb toys baru, then kejap jer dia buat dunno ajer lps tu :p

@Adyshariz : tq tq sbb puji2 tu :0

@Ch@ : gf jap jer, then dia pijak2 plak :p sbb lembut - soft toy kan :p

@Nana : tq dea :)

@ELIZA : tq. lucky jugak dpt menang ni, sbb contestants 1000 lebih :) tp belum that lucky utk menang main prizes :) :p

@Farra Dhelina : tq dear!! ariff excited, mama ariff lagi ler excited sbb dpt hadiah free ;)

@Maama Amana : yup yup memang excited my ariff ni dgn apa2 toys yg baru..tp jap ajerlah :p

@Wansteddy : :) :) u memang kumpul teddies ker wan..tp u boleh bagi kat ur gilr kan..me belum ada rezeki girl ni..

@Ezz : ye ke...sweet dania...tp this sof toys kasut dia cloth ajer..ariff plak sibuk nak tarik2 dress cinderella ni..i pun simpan kat atas katil takut rosak jahannam nanti kalau bagi ariff main lama2 hehhe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails