Thursday, 22 July 2010

Hadiah from Malaysian Women Weekly - tq Ezna for ur help!!!

My fren Ezna tlg pegi collect hadiah utk i kat ACP magazine office...ni hadiah yg ariff menang - Winner Cute Kid April issue 2010 in Malaysian Women Weekly...brgan Follow Me kids etc worth RM250


ada 4 set kesemuanya ie 4 goodie bags!!!! berbaloi2 join and menang magz contest ni...tq yer Ezz...:) :) i'm indebted to u :) susah payah gi amik hadiah i :)

ni pics me copy from Ezna's blog.

"Ada 4 paper bag kesemuanyer...waa....terkejut i melihatnyer....I ingat 1 je atau 2 at least.

Set 1

Set 2

Set 3 ada dua paper bag"

note : Ezna ni my best fren :) many2 thanks yer Ezz...nanti me beli souvenir special dari UK yer :)

13 comments:

tiefazatie said...

wah..bestnye sis..tahniah2!

♥MAMA♥ said...

tahniah ye,best ni,suke tgk hadiah2 arif tu

Wansteddy Tales said...

Tahniah >< bestnya dapat stok produk baby ^^

saya klu join contest produk bb masuk separuh hati je sbb anak xboleh guna produk sebarang huhu... pernah menang besar hamper produk bb, tp saya bg kat kawan2 je hehe simpan satu je shower gel bb utk diri sendiri mandi buih! kui3...

Rizziela said...

Bestnya memang contest

zahira said...

wah...menang lagi. congrats!!!

Nana said...

beznye selalu dpt adiah2 bez2

Ezna said...

♥ ♥ Suzz ♥ ♥ dear...I really wanna help. That's what friend are for. I tak mengharapkan apa apa in return. Harap u happy!!! ♥ ♥ ♥ Thanks 4 being my BEST FRIEND ♥ ♥

maslinamansor said...

makin jeles mas kat suzie...

AngahSayang2314 said...

best tul la memang contest tue namanya rezeki hehehe

Mama Zharfan said...

@ ifa : tq :)

@Mama zara : tq dear :) rezeki ariff ni :) jimat budget sbb dpt stock shower gel free :)

@wansteddy : tq..ooo, ur girl kulit sensitif yer..kena pakai brgan organic ker?

@Rizziela : tq :) memang best bila dpt menang apa2 pun :) sbb free kan :)

@zahira : tq dear

@Nana : tq tq :) rezeki my lil ariff :)

@Ezz : no words can describe how lucky and grateful i am to have u as my best fren :) moga kita jd best fren sampai hujung nyawa :) :)

@maslinamansor : jeles ker..ala mas..sikit2 jer...mas join2 lah contests kat dlm magz sbb hadiah2 nya kebanyakannya best + lumayan!!

@AngahSayang2314 : yup, tq dear..rezeki my lil ariff..alhamdulillah :)

Unknown said...

wahhh congrats... siap ade agen kat sini boleh tolong tu :Dd

BUNGA said...

wow bestnya! congrats :)

eima said...

ariff nih mmg murah sgt rezki la .. asek menang je die ... dah siap menang kontes mags lak ...

pic kena curi kat maydin lagi ....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails