Sunday, 25 July 2010

Zharfan, teacher, flower, cd

last thursday (22 july) hari terakhir zharfan kat school, coz school is now closed for summer holiday...sebulan lebih tuuuu....bukak balik a day before raya!! nasib baik tak bukak on the dot ari raya...
tak leh poteng sbb zharfan akan masuk Year 1 and dpt teacher baru...so kalau ponteng first day kelas baru nanti rasa lost plak :p

and teacher zharfan yg ngajar dia sekrg nama dia Ms Chapman akan transfer ke tempat lain...teacher zharfan ni seorg yg lemah lembut, soft spoken..terserlah sifat sukakan budak2 heheheh

so masa last day tu...his students , including my zharfan bagi mcm2 pressie like flowers, cards, chocs..

ni flowers (chrysanthemum)yg me beli utk bagi kat teacher Chapman tu
>>>nasib baik kat cni fresh flowers sgt murah...ni antara the cheapest lah ie tak smpai 2 pound pun :p...ni antara benda2 yg i suka about living in UK ie fresh flowers murah banget!!!!

ni me snap some of pressie yg teacher dpt dari students

and teacher pun bagi pressie jugak kat his students..ie colour pencils/pens brand Crayola


and card + cd...cd ni the whole students (all classes dpt) ie cd pics students tu masa kat kelas, school trip etc..



me excited tgk pics dlm cd tu..ada 18 keping ajer pun :p

ni some of them..

 cooking class


 school trip to Notts castle

 school trip to Sundown theme park


 zharfan loves lego





now sbb school dh cuti, zharfan rasa boring lah dok umah...dok main2/gaduh2 dgn adik (lil ariff) and then sibuk ajak mama pegi playground aisehhh


15 comments:

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

salam ziarah kembali
lamanyer zharfan cuti....tp bebudak bila dah seronok pergi school..time cuti amat ler memboringkan pada mereka.....kan kan kan..

bagus cikgu tu...siap bagi cd gambar lagi sempena perpisahan dia....btw...teacher tu muka nampak tegas...tp rupanya2...very nice yerk......

Unknown said...

waa, best nye tgk zharfan kat skolah..tak senang duduk la zharfan kat umah cuti sebulan ni...hehe

Mrs. Simplicity said...

seronok nye zharfan dapat sekolah kat sana. seronok je tgk semua aktivit diorg :)

Unknown said...

bestnya tgk zarfhan kat sekolah.. siap ade school trip..

mummysyafie said...

one month holiday for zharfan kan. lamanya. banyak gift yang teacher zharfan dapat.

bila tengok xtvt kat skul zharfan..n compare ngan mostly kindie kat sini..kat sana lebih banyak bagi kids xplore benda baru kan.

amirah said...

bestnya kan silibus kat sana...sronoknya zharfan cuti lama

Nadiah Sidek said...

bagusnya teacher mcm tu. tak pernah jumpa lg cikgu yg nak pindah kasi hadiah kat anak2 murid. mesti murid2 tu rs dihargai sgt

nur said...

so sweet dapat hadiah bagai

kinna said...

hehe..biasala, dia dh pandai, jadikan adik 'subjek' baru sempena school holiday ;p

Lady of Leisure said...

so sweet kasi bunga mesti suka cikgu tu kan

ashra said...

hepinya zharfan kat sekolah...
cuti sebulan gi mane nti? hehe

Oyis said...

wah byk nya lawatan sekolah. untung zharfan!

Unknown said...

sekolah nyer pun best jugak ...thats y orang suke dok UK kan.. the education, fun learning.. hope i boileh rasa one day

ummi sofiyyah said...

ermm seronok...pengalaman yg berharga buat zharfan..tp x sempat la buat lil arif...

♥ ♥ said...

hepi je zharfan pergi skolah..hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails