Monday, 19 July 2010

No Monday blues today ------ me won contest..................again :)

Alhamdulillah...me menang contest by Cikgu Fairullah (contest hadiah apa yek ie kena suggest idea hadiah bday for his wife)..

me nampak comment from Cikgu Fairullah kat my shoutbox today....so me smiling ear to ear..sbb hadiah contestnya cash RM50 + mystery prize :)...bukan selalu dpt menang cash hasil blog contest ni :) sbb my nuff mcm siput, so dpt hasil contest kira oklah..berbaloi2 :)

contest result is available HERE!

and 2nd ly, me dpt FB message from aan boutique owner, ckp me akan dpt hadiah jugak (dress+shawl) even me tak menang pun contest kat FB tu...memang tak dapek nak nolon ler kalau contest voting2 kat FB ni..
tp sbb dh tertulis rezeki me, so me still dpt hadiah special dari penaja...so kiranya me dpt dress +shawl raya ni :)


note : me dh lama giller tak menang contest/GA yg lucky draw based tau...so me just berharap utk menang yg selain dari lucky draw ajer lah :p :p and congrats to my buddy comper ayu arjuna sbb menang 1st prize wansteddy GA :) u are sooo lucky ayu!!!


Alhamdulillah..feeling blessed,

7 comments:

EiJa ZaQuaN said...

Tahniah..syoknye hadiah..mmg murah rezeki btol la mama Zharfan..

mekchu said...

murah nye rezeki.. congrate

Farra Dhelina said...

murah nya rezeki akk..taniahhh!!

Wansteddy Tales said...

saya pon sama wuwuwuw... sebab tu kalau nk umum pemenang hati dah gundah gulana >< haih... tp itu le dikatakan rezeki kan. saya pn susahhh nk menang GA. haih... hehe

Em's Family said...

congratulations!! u kalau menang hadiah pos sampai ke UK nun tu ker??

mama zharfan said...

@EiJa : tq dear ;)

@mekchu : tq tq ;)

@Farra : thanks!!

@Wansteddy : tak pe wan, rezeki ada kat mana2 ;) tak menang lucky draw, focus kat contest jenis yg lain plak :)

@Mira : tq dear...hadiah adik me akan pos ke UK, from time to time..ni pun tgh tunggu posto dari msia ni :)

AyuArjuna BiGoshh said...

adeh...sekali tu yang terkena...anyway congrats u deserve that! i like your pic...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails