Friday, 30 July 2010

Funny Vacation Contest

me joining the above contest, due today..

details of the contest is available HERE!

here is my pic entry...

..
...
...
...

the pic was taken when we had our cuti2 Manchester..
pic taken in hotel room- Palace Hotel...

alkisahnya, me nak amik pic romantic berdua..ie me & hubby..sbb asyik2 pic our kids ajer
so me pun set up tripod..and ckp kat hubby get ready, nanti me lari cepat2 and sit on his lap
i dh ckp siap2 dgn my boy zharfan (5 years old), ni mama nak amik pic dgn papa, jgn kacau tau...and lil ariff (one year old) tgh sibuk main toys...

me pun press the camera button on the tripod, lari2, jump onto hubby's lap...and...adoyaiii...bila nampak je mama & papa posing berdua mcm tu, Zharfan pun cepat2 lari nak masuk dlm pic sama! siap senyum sengih lebar lagi tu, ie posing dgn over nya...

and guess what, my lil ariff cepat2 merangkak dtg...sempat pegang ler masuk sikit kepalanya dan sebelah tangan kecik tu dlm pic ni...dekat kaki mama tu..actually dia nak intai/tengok kenapa mama sibuk2 lari2 utk pose dgn papa...
and..hasilnya pic kat atas tu ler...mama dh nak tergelak...muka senyum tersengih sambil tahan gelak...tak dapek la mama nak pose romantic berdua dgn papa..bila dh anak2 mcm ni :p :p

~sekian, the end~



3 comments:

Diana said...

salam...pn penganjur tumpang lalu yer? thanks for joining the contest!hihihi...kelakar la tengok gambar yg sepatutnya romantik jadi gitu!hahaha!but at least ada jugak gambar berdua (walau berempat), kami asik gambar anak2 jerrr
good luck!

eima said...

comey anak² akak ...
tak bg peluang langsung .. haha

Melati said...

heeheee, kelakar nengok anak akak! sempat lagi tinggalkan toys nak pegi dekat mama dia =)) hehee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails