Tuesday, 11 March 2014

Pullman Bangsar

bln dpn bday MZ...so syukur dpt rezeki ni...bolehlah mkn2 kat Pullman Bangsar sempena bday nanti :) ni hadiah contest dari magz Harmoni (Utusan Karya)...

anyway ni 1st winning utk bln March 2014...lately 'kemarau' berpanjangan (ie kalah jer memanjang dlm mcm2 contest)



note : tak de mood nak berblog...mengenangkan MH370 masih lom dijumpai :(

7 comments:

juelee said...

sebelah ofis saya je ni huhu.. tahniah MZ

Ayu azmir said...

tahniah... sentiasa bertuahkan.... sukanya kalo dapat macam tu....

Chekgu Azrine said...

Yelar Mz..mood dah xd sbb MH370 xjmpa2 lg..mari sesama berdoa

AyuArjuna BiGoshh said...

pullman tu hotel dier cantek

εïзmummyHazaεïз said...

Happy birthday in advanced MZ.. Me pon blog ke laut, makin ke laut

ZAIDAHTUL AKMAL said...

Lamenyer x singgah blog ne.. Rindu nak bace..Hai... zai nak jemput masuk giveaway kalau ade mase & x keberatan..
Giveaway Double Stemcell by Call me Zai!

Ezna said...

wahhh.....interesting nih..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails